2021 Egea hangi segment?

İçindekiler:

  1. 2021 Egea hangi segment?
  2. Fiat EGEA neden çok satılıyor?
  3. Egea Cross hangi sınıf?
  4. Egea boyu kaç metre?
  5. Fiat EGEA fabrikası nerede?
  6. Fiat Egea Cross hangi segment?
  7. 2021 EGEA ne kadar?
  8. Egea günde kaç adet üretiliyor?
  9. Egea Cross nerede üretiliyor?

2021 Egea hangi segment?

Seat Leon, Volkswagen Golf, Volkswagen Jetta, Peugeot 308, Renault Megane, Hyundai i30, Opel Astra, Toyota Auris, Toyota Corolla, Audi A3, Fiat Egea, Hyundai Elantra gibi onlarca model C Segment olarak değerlendirilir.

Fiat EGEA neden çok satılıyor?

Peki Fiat Egea neden bu kadar çok tercih edildi? En önemli sebeplerden biri bu otomobilin ülkemizde üretiliyor olması. Türk mühendisliği ve işçiliğiyle üretilen, tasarlanan otomobil olması tercih edilmesini ön plana çıkartıyor. Rakiplerine göre daha uygun fiyat sunuyor olması.

Egea Cross hangi sınıf?

C segmentinde yer alan ve hatchback, sedan ve station wagon gövde tiplerine sahip olan otomobildeki en büyük değişim, şüphesiz aileye yeni katılan HB gövde tipi temelli Cross versiyonu.

Egea boyu kaç metre?

Ölçüler ve Ağırlık*
Dingil mesafesi (mm)2637
Uzunluk / Genişlik / Yükseklik (mm)45 / 1497
Bagaj kapasitesi (L)520
Boş ağırlık (kg)1205
Yakıt deposu hacmi (L)45
1 satır daha

Fiat EGEA fabrikası nerede?

Egea, Bursa'da yer alan TOFAŞ fabrikasında üretilerek 40 ülkeye ihraç edilmektedir.

Fiat Egea Cross hangi segment?

Sınıf olarak C segmenti aralığında bulunan Egea, eski nesli B segmenti olan Linea'nın yerini almıştır.

2021 EGEA ne kadar?

1 TL'DEN BAŞLIYOR Yapılan açıklamaya göre, Egea'nın başlangıç fiyatı sedan versiyonda 1 TL olarak belirlendi. En üst paket ise 2 TL'den satılacak. Hatchback karoser seçeneği ise 1 TL ile 232 bin TL aralığında fiyatlar ile satışa sunulacak.

Egea günde kaç adet üretiliyor?

Tofaş-FIat'ın, 1 milyar doları bulan yatırımla hayata geçirdiği Egea ailesinin üretimi, Bursa fabrikasına soluk aldırmıyor. 3 vardiya çalışan fabrikada dakikada 1 otomobil üretiliyor. Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu, 3 vardiyanın da etkisiyle günde 1.200 adet üretim yaptıklarını söyledi.

Egea Cross nerede üretiliyor?

Tofaş, Bursa'da ürettiği Egea ailesini yeni bir modelle genişletti. 225 milyon dolarlık yatırımla yenilenen Egea ailesine sedan, hatchback ve station wagon'dan sonra 4. model olarak crossover sınıfında rekabet edecek olan “Egea Cross” eklendi.