Altunsa gıda kimin?

İçindekiler:

  1. Altunsa gıda kimin?
  2. Altunkaya kimin?
  3. Mahmood Coffee fabrikası nerede?
  4. Mahsun Altunkaya kim?
  5. Altunkaya Şirketler Grubu nereli?
  6. Mahmood Coffee nerede üretiliyor?
  7. Mahmood Rice hangi ülkenin?
  8. Mahmood pirinç nerede üretiliyor?
  9. Mahmood Rice nerede üretiliyor?

Altunsa gıda kimin?

Altunsa, Altunkaya Şirketler Grubunun gıda sektöründeki dev markasıdır. Binden fazla ürünüyle mutfakların hemen hemen tüm ihtiyacını karşılayacak bir ürün gamına sahip olan Altunsa, Türkiye'nin en büyük sıvı yağ üretim tesislerinden birine sahiptir.

Altunkaya kimin?

Bugün Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından Altunkaya Şirketler Grubu'nun Genel Müdürlüğünü ve Yönetim Kurulu Üyeliğini yapan Mahsum Altunkaya, kurumun nakliyat sektörüyle başlayan serüveninin 1.60 milyar TL'yi geçen cirosu ve 1700'ü aşkın çalışanıyla dev bir kuruluş olarak devam etmesinde büyük rol oynadı.

Mahmood Coffee fabrikası nerede?

- Gaziantep'teki tesislerimizde kahve ve toz içecek, margarin, ayçiçek yağı, zeytinyağı, sos ve toz gıda üretiyoruz. Çayı Sri Lanka'da üretiyoruz.

Mahsun Altunkaya kim?

1971 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde dünyaya gelen Mahsum Altunkaya, büyük ve köklü bir ailede yetişti. İlk, orta ve lise eğitimini Midyat'ta tamamladıktan sonra, 9 yaşından beri içinde olduğu ticaret hayatına atılarak kardeşleriyle birlikte çalışmaya başladı. Altunkaya, evli ve 4 çocuk babasıdır. ...

Altunkaya Şirketler Grubu nereli?

Altunkaya Şirketler Grubu merkezi Gaziantep'te bulunan ve birçok alanda faaliyet gösteren dev bir işletmedir. Gıda sektöründen içecek sektörüne, sağlık ve temizlik sektöründen tarım ve hayvancılık sektörüne kadar birçok alanda Türkiye'yi dış pazarlarda temsil etmektedir.

Mahmood Coffee nerede üretiliyor?

Gaziantep'te yerleşik Altunkaya Şirketler Grubu tarafından üretimi gerçekleştirilen marka, yakın zamanda sektöründe Türkiye'nin en iyisi olmayı hedefliyor. 'Mola Keyfi' sloganıyla tanıtım ve reklam çalışmaları aralıksız sürdürülen Mahmood Coffee'nin Türkiye'deki ekran yüzü ise sevilen sunucu Ece Erken oldu.

Mahmood Rice hangi ülkenin?

Hindistan, 1121 sella pirincinin en büyük tedarikçilerinden biridir ve Altunkaya Grubu, Mahmood Rice markasıyla Hindistan'dan pirinç tedarik eder ve paketler. Altunkaya Grubu kaliteyi temsil eder ve Mahmood 1121 Sella Rice markası altında kaliteli ürün sunmayı kendine görev edinmiştir.

Mahmood pirinç nerede üretiliyor?

Onlarca farklı tarife hayat veren, yöresel yemekler için ilk akla gelen ürünlerden biri olan pirinç, Mahmood Rice ile yemeklerinize özgün aromalar katıyor. Hindistan'ın farklı noktalarında üretilen özel taneli pirinçleri satışa sunan marka, damak tadınızın gelişmesine katkıda bulunuyor.

Mahmood Rice nerede üretiliyor?

Soru: Menşei neresi acaba? Cevap: Hindistan.