Lisans diploması nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Lisans diploması nereden alınır?
  2. Mezun diploması nasıl alınır?
  3. Geçici mezuniyet Belgesi hemen verilir mi?
  4. Geçici mezuniyet belgesi kaç günde çıkar?

Lisans diploması nereden alınır?

2014 yılı ve sonrasında mezun olduysanız, geçici mezuniyet belgesi ve öğrenci kimlik kartınız ile birlikte; daha eski yıllarda mezun olmuş iseniz sadece nüfus cüzdanınız ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı diploma birimine müracaat etmeniz halinde diplomanızı alabilirsiniz.

Mezun diploması nasıl alınır?

Diploma alabilmeniz için, ilk önce Okulunuz öğrenci işlerinden ilişik kesip İLİŞİK KESME BELGESİNİ almalısınız. İlişik kesme belgesini aldıktan sonra 3 farklı şekilde diplomanızı alabilirsiniz. 1) İlişik kesme belgesini şahsen diploma bürosuna getirerek diplomanızı alabilirsiniz.

Geçici mezuniyet Belgesi hemen verilir mi?

Kat (Dekanlık Katı) D-201 no'lu oda) kayıt için teslim edilmesi gerekmektedir. Geçici Mezuniyet belgesi, bu evrakların kayda girdiği tarihten itibaren en geç 10 gün içinde teslim alınabilecektir. ... AYRICA E-DEVLET'TEN DE ARTIK BİR ÇOK KURUMUN RESMİ BELGE OLARAK KABUL ETTİĞİ MEZUNİYET BELGESİ ALINABİLMEKTEDİR.

Geçici mezuniyet belgesi kaç günde çıkar?

Geçici Mezuniyet belgesi, bu evrakların kayda girdiği tarihten itibaren en geç 10 gün içinde teslim alınabilecektir. NOT: DİPLOMALARIN YAKLAŞIK OLARAK 2-3 AY İÇERİSİNDE HAZIR OLMASI BEKLENMEKTEDİR.