VBS ne demek?

İçindekiler:

  1. VBS ne demek?
  2. E-okul bilgisi nedir?
  3. Not Bilgisi nedir?
  4. Veli Bilgilendirme Sistemi nedir ne işe yarar?

VBS ne demek?

E- Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'nde öğretmenler öğrencilerin başarı durumunu, devamsızlık, sınav sonuçları, sözlü sonuçları gibi durumları sisteme girmektedir. Öğrenciler ve veliler aynı ekrandan bu verilere ulaşabilmektedir. ... kimlik numarası ve öğrenci numarasıyla giriş yapılmaktadır.

E-okul bilgisi nedir?

e-Okul, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) projesi kapsamında 2007 yılının Ocak ayında kullanıma açılmış olan bir okul yönetim bilgi sistemi web yazılımıdır.

Not Bilgisi nedir?

Not bilgisi: Öğrencinin her dönem ve her sınav aldığı notların karşılığını gösterir. Şube not ortalaması: Öğrencinin not ortalamasını, sınıfın genel not ortalaması ile kıyaslayarak başarısını ölçer. Haftalık ders programı: Hafta içi hangi günlerde hangi derslerin işleneceğini açıklar.

Veli Bilgilendirme Sistemi nedir ne işe yarar?

Milli Eğitim Bakanlığı e Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, resmi ve özel ilköğretim okullarında okuyan öğrencisi bulunan veliler için hazırlanmıştır. ... Diğer bir amacıda öğrencilerin kendi ders notlarını, devamsızlıklarını ve performans ödevlerini öğrenebilmesi için kurulan elektronik bir sistemdir.