Panoramik görüntü ne demek?

İçindekiler:

  1. Panoramik görüntü ne demek?
  2. Panoramik fotoğraf türünün özellikleri nelerdir?
  3. Panoramik oda ne demek?
  4. Panoramik baskı ne demek?
  5. Periapikal ne demek?

Panoramik görüntü ne demek?

Panoramalar, normal fotoğraflardan daha geniş bir görüş açısı sunarak, geniş alanı kapsayan manzara çekimleri yapmanızı sağlar. Bir panorama çekimi yapmak için kamera görüş alanımızda bulunan nesnelerin birden fazla fotoğrafını çeker ve bunları tek bir fotoğrafta birleştirir.

Panoramik fotoğraf türünün özellikleri nelerdir?

Panoramik fotoğraf herhangi bir görüntünün, bir manzara, bir dağ, güzel bir koy, veya geniş dik bir yapı, gibi görsellerin yatay çekimde yan yana dikey çekimde üst üste olma şartı ile birden fazla çekim (Fotoğraf karesi) yaparak, digital programlarla birleşmesi sonucu ortaya çıkan geniş açılı fotoğraf çalışmalarıdır.

Panoramik oda ne demek?

Panaromik Deniz Manzaralı Odalarımızdandır. Bu oda konseptinde 2 kişilik ve 3 kişilik olmak üzere iki oda tipimiz mevcuttur. ailelerin rahat bir şekilde kalabileceği son derece konforlu ve rahat oda tipidir.

Panoramik baskı ne demek?

Tam sayfa halinde çiftlerin mutluluklarının gözlerinden okunduğu, yüksek kalite baskıda gerçekleştirilen dijital baskı çalışmasıyla gerçekleştirilir. Düğün fotoğrafçılığı örnekleri arasında diğerlerine nazaran öne çıkmayı sürdüren panoramik fotoğrafçılık yatay olacak şekilde tam sayfa halinde yer almaktadır.

Periapikal ne demek?

Periapikal radyografi, çenelerin sınırlı bölgelerinin düzlemsel görüntüsünü veren, geleneksel bir görüntüleme tekniğidir. Periapikal filmlerde, objelerin görüntüsünün boyu, açılamaya bağlı değişir. ... Periapikal filmler, panoramik filmlere göre görüntü detaylarını, daha iyi verirler.