Sol Yanım okul gezisi nerede çekildi?

İçindekiler:

  1. Sol Yanım okul gezisi nerede çekildi?
  2. Hükümsüz dizisi nerede çekildi?
  3. Sol Yanim hangi otelde cekiliyor?
  4. Hükümsüz dizisi hangi olay?
  5. Sol Yanım kaçıncı bölüm?
  6. Hükümsüz dizi gerçek mi?

Sol Yanım okul gezisi nerede çekildi?

Star TV'nin yeni dizisi Sol Yanım'ın çekimleri Beşiktaş'ta yapılıyor. Özellikle izleyiciler gençlik dizisindeki üniversitenin neresi olduğunu merak ediyor. Beşiktaş Cihannüma Mahallesi'nde çekimleri yapılan dizide kullanılan ve adı Kuzey Üniversitesi olan okul aslında özel bir lisedir.

Hükümsüz dizisi nerede çekildi?

Yayın hayatına itibarı ile başlayacak yeni bir dijital içerik platformunda seyircisiyle buluşacak Hükümsüz dizisi, Kemeraltı ve Gültepe başta olmak üzere İzmir'in çeşitli mekânlarında çekimlerini sürdürüyor. Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu ile G.O.R.A.

Sol Yanim hangi otelde cekiliyor?

SOL YANIM DİZİSİ HANGİ OKULDA ÇEKİLİYOR? Sol Yanım dizisinde yer alan üniversitenin nerede olduğu merak ediliyor. Sol Yanım dizisindeki Kuzey Üniversitesi sahneleri özel bir üniversitenin kampüsünde çekilmektedir.

Hükümsüz dizisi hangi olay?

Hırslı ve güçlü bir kadın olan Esma, ikinci patronu olduğu babasına ait olan hukuk bürosunda çalışır. Kırılgan ama inatçı bir kadın olan Filiz ise, bir avukat adayıdır. Esma ve Filiz'in yolları bir cinayet nedeniyle kesişir.

Sol Yanım kaçıncı bölüm?

Güçlü kadrosu ve hikayesi ile seyirci karşısına iddialı bir şekilde çıkan Sol Yanım, ekranlara veda kararı aldı. Beklenen reyting rakamlarını yakalayamayan dizi, 12. bölümle final yapacak.

Hükümsüz dizi gerçek mi?

Hükümsüz” bu dijital platformlardan birinde yayınlanmaya başladı. Senaryosu Türkiye'deki gerçek kadın hikayelerinden yola çıkılarak yazılmış.