Izmirim kart en az ne kadar olmali?

İçindekiler:

  1. Izmirim kart en az ne kadar olmali?
  2. Izmirim kart ne işe yarıyor?
  3. Tam kart ne kadar?
  4. Izmir Izban ne kadar kesiyor?
  5. Izmir Izban kartı nasıl alınır?
  6. Kent kart ne işe yarıyor?
  7. Eshot tam ne kadar?
  8. Izmir Izban kartı nereden alınır?
  9. Izban kimlere ücretsiz?

Izmirim kart en az ne kadar olmali?

İZMİRİM KART'IM YOKSA, BİLET 35'İ NASIL KULLANMAM GEREKİYOR? İstasyona Bilet 35 kartla giriş yapabilmeniz için kartınızda en az 3 kontörlük bakiye bulunması gerekir. Blokaj kaldırma işlemi yapamayacağınız Bilet 35 ile aktarma da yapılamaz.

Izmirim kart ne işe yarıyor?

İzmirim Kart “şehir kartı projesi” kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım başta olmak üzere pek çok hizmetini bünyesinde toplayan bir ödeme kartıdır. ... İzmirim Karta internet üzerinden kredi kartı veya kredi kartı özellikli banka kartı ile online yükleme yapılabilecektir.

Tam kart ne kadar?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.

Izmir Izban ne kadar kesiyor?

Yolcunun gittiği mesafe 25 kilometre içerisinde yer alıyorsa tam için 2,86 TL, öğretmen için 2,20 TL, öğrenci ve 60 yaş için 1.65 TL tahsil edilecek.

Izmir Izban kartı nasıl alınır?

Havalimanında istasyondan ve 24 saat hizmet veren iki özel büfeden, kent içinde büfelerden kart alıp dolum yapılabilir. Kart alım ve dolum işlemi Şehirlerarası Otogarı'nda bulunan bir büfeden ve dolum otomatından yapılabilir.

Kent kart ne işe yarıyor?

Kentkart günümüzde birçok şehir kullanılan bir toplu taşıma kartıdır. Şehirde bulunan belediyeye ait olan bütün toplu taşıma araçlarının kullanımı bu kart sayesinde gerçekleşmektedir. Bilet ile de sağlanan bu ulaşımlar kart ile çok daha uygun fiyata denk geldiği için halkın çoğunluğu Kentkart'a sahip olmaktadır.

Eshot tam ne kadar?

İlk biniş ücreti 3,46 TL olup 120 dakika içinde 1. aktarma 0,50 TL, 2. aktarma 0,50 TL ve sonraki aktarmalar ise tüm fiyata dahildir.

Izmir Izban kartı nereden alınır?

Havalimanında istasyondan ve 24 saat hizmet veren iki özel büfeden, kent içinde büfelerden kart alıp dolum yapılabilir. Kart alım ve dolum işlemi Şehirlerarası Otogarı'nda bulunan bir büfeden ve dolum otomatından yapılabilir.

Izban kimlere ücretsiz?

% 40 ve üzeri bir oranda engeli bulunan vatandaşlarımız; Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından verilen kimlik kartı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Engelliler için Kimlik Kartı veya nüfus cüzdanlarında özür oranı belirtilmiş nüfus cüzdanlarını görevli personele ibraz etmek ...