Vodafone duran tarife var mı?

İçindekiler:

  1. Vodafone duran tarife var mı?
  2. Aşmayan tarife ne demek?
  3. Vodafone'da durma özelliği nasıl yapılır?
  4. Yeni aşmayan Prime 20 GB nasıl yapılır?
  5. Aşmayan internet ne demek?
  6. Prime 20 GB tarifesi ne kadar?
  7. Limitinde durma nedir?
  8. Duran tarife nasıl yapılır Turk Telekom?
  9. Aşmayan 1 GB nedir?
  10. Türk Telekom aşmayan tarifeler nedir?

Vodafone duran tarife var mı?

Kullanım ihtiyaçlarına paralel olarak üç farklı seçenek sunan Duran Tarifeler, ayda 19 TL'ye her yöne 200 dakika ve Vodafone'lularla 2000 dakika; ayda 23 TL'ye her yöne 750 dakika ya da ayda 29 TL'ye her yöne 500 dakika, her yöne 500 SMS ve 500 MB internet sunuyor.

Aşmayan tarife ne demek?

Tarifeler kapsamında sunulan internet, dakika ve SMS kullanım hakkı tükendiğinde, hatta tanımlı başka internet,dakika veya SMS hakkı yok ise kullanım fatura dönemi sonuna kadar durdurulur ve ek ücretlendirme yapılmaz.

Vodafone'da durma özelliği nasıl yapılır?

Vodafone'lular DURAN yazıp 7000'e mesaj atarak Duran Tarifelerin sağladığı hesabını bilme özgürlüğünden faydalanabiliyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ve online işlem gibi kanallarla ya da Vodafone Cep Merkezlerini ziyaret ederek Duran Tarife'ye geçmek mümkün oluyor.

Yeni aşmayan Prime 20 GB nasıl yapılır?

Türk Telekom mağazalarına gelerek veya 4 müşteri hizmetleri aracılığı ile Yeni Aşmayan Prime tarifelerine geçiş yapabilirsiniz. Tarife yalnızca faturasızdan geçişe açık olup; yeni hat tesisi, numara taşıma ya da faturalı tarifelerden geçişe kapalıdır.

Aşmayan internet ne demek?

Tarife kapsamında sunulan cepte internet kullanım hakkı tükendiğinde, hatta tanımlı başka internet hakkı yok ise internet erişimi fatura dönemi sonuna kadar durdurulur ve ek ücretlendirme yapılmaz. Tarifenize ek paketler satın alarak, aşım ücretlerinizi kontrol altına alabilirsiniz.

Prime 20 GB tarifesi ne kadar?

Prime Eksper 20GB Tarifesi
Prime Eksper 20GB
İçeriden Geçiş Taahhütsüz Aylık Ücret Türk Telekom Mobil hattının, Taraftar ve diğer iş birliği faturalı tarifelerinden geçiş yoluyla kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin taahhütsüz aylık ücretidir.132,59 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet20 GB
10 satır daha

Limitinde durma nedir?

İşte Destek Limitinde durma özelliği ile faturanızın kontrolü sizde! Paket bitiminden sonra veya pakete dahil olmayan kullanım yapmak istenildiğinde, faturaya ek ücret yansımaması için limitinde durma seçeneği devreye girer; kullanımı kısıtlayarak durdurur ve sizi bilgilendirir.

Duran tarife nasıl yapılır Turk Telekom?

  1. Tarife kapsamında kalan dakikalar için SES, kalan SMS hakları için SMS ve cepten internet hakkı için INTERNET yazıp 5555 'e SMS gönderilerek öğrenebilirsiniz. ...
  2. Güncel borç bilgisi GUNCEL yazıp 5555'e gönderilerek son 6 saat hariç faturalanmamış kullanım tutarı öğrenilebilir.
Daha fazla öğe...

Aşmayan 1 GB nedir?

Aylık 1GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 19,38 TL! ASMAYAN AY1GB yazıp 5555'e gönderin. Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 19,38TL'dir. Paket kapsamında, her fatura döneminde 1 GB yurt içi internet kullanım hakkı ile cebinizden internete bağlanabilirsiniz.

Türk Telekom aşmayan tarifeler nedir?

Türk Telekom mağazalarına gelerek veya 4 müşteri hizmetleri aracılığı ile Yeni Aşmayan Prime tarifelerine geçiş yapabilirsiniz....Yeni Aşmayan Prime 15 GB.
Yeni Aşmayan Prime 15GB
İlk 12 Ay Taahhütlü Aylık Ücret49 TL
İkinci 12 Ay Taahhütlü Aylık Ücret57 TL
Taahhütsüz Aylık Ücret75,47 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet15 GB
7 satır daha