Vestel İHA üretiyor mu?

İçindekiler:

  1. Vestel İHA üretiyor mu?
  2. Vestel Savunma kimin?
  3. Faydalı yük kapasitesi nedir?
  4. Siha yerli mi?
  5. Vestel Savunma ne zaman kuruldu?
  6. Vestel Savunma Sanayi ne iş yapar?
  7. Siha ne kadar yük taşır?
  8. Vestel Ar Ge Merkezi nerede?
  9. Öner Tekin kimdir?

Vestel İHA üretiyor mu?

VESTEL Savunma bünyesinde tasarlanıp üretilen İHA sistemlerinde , NATO'nun İHA'lar için yayınladığı "Uçuşa Elverişlilik Standardı: STANAG-4671" dikkate alınmaktadır. ... KARAYEL Taktik İHA Sistemi keşif ve gözetleme yapmak amacıyla NATO'nun STANAG-4671'e göre tasarlanıp, üretilmiş ilk ve tek Taktik İnsansız Hava Aracıdır.

Vestel Savunma kimin?

VESTEL Savunma Sanayi A.Ş., ZORLU Grubu'nun amiral gemisi olan VESTEL Şirketler Grubu'nun, savunma sanayi sektörüne hizmet veren kuruluşudur.

Faydalı yük kapasitesi nedir?

FAYDALI YÜK İnsansız hava araçlarının görev amaçlarına göre taşıdığı ağırlık kapasitesidir. Bunlar kamera, mühimmat veya SAR olabilir.

Siha yerli mi?

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, TB2 SİHA'ların kendi sınıfında dünyanın en iyi robot uçağı olduğunu belirtti, 40'ı aşkın bilgisayardan oluşan SİHA'ların yüzde 93 yerlilik oranı ile üretildiğine dikkat çekti. ... Türk mühendislerinin tasarlayıp kodladığı 40'ı aşkın bilgisayardan oluşan robot uçak.

Vestel Savunma ne zaman kuruldu?

VESTEL Savunma, bu öncü yetkinliğin alt yapısıyla, 2003 yılında kurulmuştur. 2005 yılında Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın başlattığı Mini İHA Projesi ile İnsansız Hava Aracı Sistemleri'ne yatırım yaparak tamamen özgün İHA geliştirilmesine ve böylelikle Savunma ve Havacılık alanına girilmesine karar verilmiştir.

Vestel Savunma Sanayi ne iş yapar?

VESTEL Savunma, Savunma ve Havacılık Sanayi'nde İnsansız Hava Araçları, Sistem Entegrasyonu, Hidrojen ve Yakıt Pili Teknolojileri konularında tasarım ve geliştirmeden üretime kadar geniş bir yelpazede ürün ve hizmet sunmaktadır.

Siha ne kadar yük taşır?

12m kanat açıklığı, 650 kg. maksimum kalkış ağırlığı ve 55 kg faydalı yük taşıma kapasitesine sahiptir.

Vestel Ar Ge Merkezi nerede?

Vestel Ar-Ge merkezleri 5746 sayılı kanun ile belgelendirilmiş 3 Elektronik ve 1 Beyaz Eşya Ar-Ge Merkezi olmak üzere toplam 8 Ar-Ge Merkezi, Vestel City bünyesinde yer almaktadır.

Öner Tekin kimdir?

Savunma ve Havacılık sektörünün önde gelen İHA platform üreticisi şirketi Vestel Savunma ve Uluslararası birçok firmaya hizmet veren öncü̈ sistem tedarikçisi şirketi AYESAŞ'ın Genel Müdürlük pozisyonlarını yönetecek olan Öner Tekin, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik & Telekomünikasyon Mühendisliği Bölümü lisans, ...