Xiaomi Türkiye Garantili nedir?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Türkiye Garantili nedir?
  2. Xiaomi sıfır olduğu nasıl anlaşılır?
  3. Redmi Airdots orjinal mi nasıl anlaşılır?
  4. Evofone resmi distribütör mü?

Xiaomi Türkiye Garantili nedir?

Xiaomi Türkiye garantisi ile satışa sunulan ürünler, başta akıllı telefonlar olmak üzere, garanti süreci içerisinde bir arıza olması durumunda, Xiaomi güvencesiyle onarılıyor. Kullanıcıların muhatabı da Xiaomi'nin yetkili servisleri oluyor.

Xiaomi sıfır olduğu nasıl anlaşılır?

Yeni bir Xiaomi telefonu aldıysanız ve şüpheniz varsa kendi sitesinden imei veya seri numarası ile kontrol edebilirsiniz. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi IMEI sorgulandıktan sonra orijinaldir damgası geliyor. Sorguladığım imei Mi 8 Pro 8/128 e ait. Fotoğrafta da görebiliyorsunuz global ve orijinaldir diyor.

Redmi Airdots orjinal mi nasıl anlaşılır?

Kutu altındaki yazıların renginin soluk olup olmadığına dikkat edin. Eğer R ve L harfleri kabartmalı ise sahtedir. Eğer kullanma klavuzundaki başlıklar turuncu ise sahtedir. Eğer kutu altındaki yazıların rengi canlı ve beyaza daha yakın ise sahtedir.

Evofone resmi distribütör mü?

Güncelleme: Xiaomi, EVOFONE'un Resmi Türkiye Distribütörü Olduğunu Açıkladı Dünyanın en büyük dördüncü akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda EVOFONE'un resmi distribütörlüğü ile ülkemize giriş yaptı. ... Son söz ise hem Xiaomi'den hem de EVOFONE'dan geldi.