Nevmekan sahil açıldı mı?

İçindekiler:

  1. Nevmekan sahil açıldı mı?
  2. Selimiye Nevmekan ne zaman açılacak?
  3. Nevmekan sahil kütüphane kaça kadar açık?
  4. Nevmekan Bağlarbası nasıl gidilir?
  5. Nevmekanda wifi var mı?
  6. Üsküdarda hangi cafe yandı?
  7. Üsküdar Nev çarşı hangi otobüs gider?
  8. Nevmekan 24 saat açık mı?
  9. Üsküdardan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir?

Nevmekan sahil açıldı mı?

2018 yılı itibariyle Üsküdar'ın eski evlendirme dairesi binasında kurulan Nevmekan Sahil, İstanbul kültürünün ve İstanbul'u yaşama sanatının önemli mekanlarından biri oldu.

Selimiye Nevmekan ne zaman açılacak?

Selimiye Hamamı, bugün () Üsküdar Belediyesi'nin üç yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından, Nevmekân Selimiye adıyla kütüphane olarak açıldı.

Nevmekan sahil kütüphane kaça kadar açık?

Giriş katında kitap kafe hizmeti veren ve çoğunlukla araştırma kitaplarının yer aldığı sesli alan ve sessiz alan diye nitelendirilen alt kat ana kütüphane alanı ile kullanıcıların rahatlıkla ders çalışıp, kitap okuyup ve araştırma yapabildikleri alana sahip Nevmekân Sahil, haftanın 7 günü 10:00 – 23:00 saatleri ...

Nevmekan Bağlarbası nasıl gidilir?

Nevmekan Cafe İstanbul Üsküdar'da Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nin yanında bulunmaktadır. Kadıköy Rıhtım'dan kalkan 12A numaralı otobüse binerek Kültür Merkezi durağında indiğinizde Nev Mekan'a ulaşabilirsiiz.

Nevmekanda wifi var mı?

Misafirleriniz için wi-fi kullanımı var mı? Tabii ki de, gelen misafirlerimiz isim soy isim ve TC kimlik numarası ile giriş yaparak internetten ücretsiz faydalanabiliyorlar.

Üsküdarda hangi cafe yandı?

Olay yerine çevre ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay, sabah saat 05.00 sıralarında Üsküdar Salacak Sahilinde bulunan” Yeşilçam” isimli kafede henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında kafe alevlere teslim oldu.

Üsküdar Nev çarşı hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Nev Çarşı AVM yakınından geçiyor: 11ÜS, 12, 15E, 6, 9, AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME, BEYLIKDÜZÜ - SÖĞÜTLÜÇEŞME.

Nevmekan 24 saat açık mı?

7 gün 24 saat açık. binlerce kitap var. her türden.

Üsküdardan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine Nasıl Gidilir?

Üsküdar'dan 11ÜS numaralı otobüse binerek Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi durağında indiğinizde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.