Procsin güneş kremi hangi ciltler için?

İçindekiler:

  1. Procsin güneş kremi hangi ciltler için?
  2. Procsin güneş kremi suya dayanıklı mı?
  3. Procsin güneş kremi son kullanma tarihi nerede yazar?
  4. Procsin dermokozmetik mi?
  5. Procsin kimdir?
  6. Procsin kime ait?
  7. Procsin güneş kremi fiyatı ne kadar?

Procsin güneş kremi hangi ciltler için?

Cilde nem kazandıran, yağlı ve kuru ciltleri nötralize eden formülü ile tüm cilt tiplerine uygundur. Yatıştırıcı özelliği olan PROCSIN Leke Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi, UV ışınlarına karşı tahrişe yol açmaksızın güvenli ve etkili bir koruma sağlamaya yardımcı olur.Makyaj altı baz olarak kullanılabilir.

Procsin güneş kremi suya dayanıklı mı?

Procsin Face Protection Cream SPF50⁺; Güneş lekeleri ve çil oluşumunun engellenip giderilmesine yardımcı olma vaadinde. Suya dayanıklı ve yağlanma yapmayan formülde. Oldukça yoğun yapıda. Yüzüme sürdüğümde ilk önce bembeyaz bir tabaka oluşuyor, hızla emilip cilt rengime dönüyor.

Procsin güneş kremi son kullanma tarihi nerede yazar?

Son Kullanma Tarihi Nerede Yazar? Kozmetik ürünlerin bir kısmında son kullanma tarihi bulunurken bir kısmın da ise kapak açımı ibaresi yer almaktadır. Son kullanma tarihleri ve ürün ömrünü ifade eden kapak açımı ifadesi ürün ambalajı üzerinde bulunmaktadır.

Procsin dermokozmetik mi?

2005 yılından itibaren cilt, saç ve vücut bakım ürünleri sunan Procsin bir dermokozmetik markasıdır.

Procsin kimdir?

Evli ve 3 çocuk babası olan Yasin Çakır 2011 yılında ani bir karar ile kozmetik sektörüne girdi ve Procsin markasını kurdu. 1 yılda üzerinde mağaza uzmanına yerinde kozmetik üzerine eğitim verdi.

Procsin kime ait?

PRS Laboratories, 2005 yılında kurulan Prs Dış Ticaret Ltd. Şti. bünyesindeki dermotoloji laboratuarı markasıdır.

Procsin güneş kremi fiyatı ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 3 Procsin Güneş Kremleri ve Losyonları modeli içerisinde en ucuz Procsin Güneş Kremleri ve Losyonları fiyatı 17.91 TL iken, en yüksek Procsin Güneş Kremleri ve Losyonları fiyatı 52.92 TL olarak sitemizde yer alıyor.