Ersağ argan yağlı nemlendirici losyon ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ersağ argan yağlı nemlendirici losyon ne işe yarar?
  2. Ersağ argan yağlı nemlendirici losyon fiyatı ne kadar?
  3. Ersağ argan yağlı krem nasıl kullanılır?
  4. Ersağ Argan yağli şampuan ne işe yarar?
  5. Ersağ nemlendirici ne işe yarar?
  6. Argan kremi neye iyi gelir?
  7. Ersağ vücut losyonu ne işe yarar?
  8. Ersağ argan yağlı şampuan kaç lira?
  9. Argan yağı kremi ne işe yarar?
  10. Argan yagi yuze iyi gelir mi?
  11. Ersağ Gece Bakım Losyonu nasıl kullanılır?
  12. Ersağ Vücut Bakım Kremi ne işe yarar?
  13. Ersağ Duş Jeli neye iyi gelir?
  14. Ersağ çörek otu kremi ne işe yarar?
  15. Ersağ propolis şampuan ne işe yarar?

Ersağ argan yağlı nemlendirici losyon ne işe yarar?

Argan Kremi cildi yumuşatır, nemlendirir ve cildi kurumaya karşı korur. ... Kullanımı oldukça pratik olan Ersağ argan yağlı nemlendirici losyonu SPF 15 yağsız ve yapışmayan yapısıyla yüzünüze kolayca sürülür, beyaz kalıntı bırakmaz.

Ersağ argan yağlı nemlendirici losyon fiyatı ne kadar?

Ersağ Argan Yağlı Nemlendirici Losyon 100 ml Fiyatı Ersağ Argan Yağlı Nemlendirici Losyon 100 ml satış perakende fiyatı 122,40 TL'dir. Ersağ üyesi olursanız bu ürünü 97,92 TL'ye satın alabilirsiniz.

Ersağ argan yağlı krem nasıl kullanılır?

Kullanımı : Günlük kullanım için sabahları temiz cilde eşit oranda uygulayınız. Ersağ argan yağlı nemlendirici losyonu SPF 15-15 faktörlü yüz güneş kremi ni güneşe çıkmadan önce ve güneşlenme esnasında tekrar tekrar uygulayınız. Bebeklerin ve çocukların direk güneşe maruz kalmasını engelleyiniz.

Ersağ Argan yağli şampuan ne işe yarar?

⭕ARGANiA SPiNOSA OiL (ARGAN YAĞI); ➡️Argan yağı #Omega 9, omega 3, E vitamini yağı içeriği ile saçları kökten uca besler, güçlendirir ve hızlı bir şekilde uzamasına yardımcı olur. ➡️Saça doğal yoldan bakıp yaparak parlak ve bakımlı saçlara kavuşturur.

Ersağ nemlendirici ne işe yarar?

Ersağ Argan yağlı nemlendirici losyon özel formülüyle cildi nemlendirmeye, daha canlı görünmesine yardımcı olur. 15 koruma faktörü (15SPF) ile güneşe çıkmadan önce kullanılması gereken bir üründür.

Argan kremi neye iyi gelir?

Cildinizi yumuşatır, nemlendirir, kurumaya karşı korur. Cildinizin beslenmesine, cilt hücrelerinizin yenilenmesine yardımcıdır. Anti-ageing özelliği ile kırışıklıkların giderilmesinde yardımcıdır. Akne, sivilcelerin giderilmesinde etkilidir.

Ersağ vücut losyonu ne işe yarar?

ERSAĞ Vücut Losyonu, özel formülü ile cilde gerekli olan nem ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. Düzenli kullanımda cildin bakımlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Ersağ argan yağlı şampuan kaç lira?

Mililitre (ml) seçenekleri: 300 ml63,97 TL/lt. 1000 ml74,99 TL/lt.

Argan yağı kremi ne işe yarar?

Argan Yağının faydalarını kısaca sıralarsak; Cildinizi yumuşatır, nemlendirir, kurumaya karşı korur. Cildinizin beslenmesine, cilt hücrelerinizin yenilenmesine yardımcıdır. Anti-ageing özelliği ile kırışıklıkların giderilmesinde yardımcıdır. Akne, sivilcelerin giderilmesinde etkilidir.

Argan yagi yuze iyi gelir mi?

Cilt bakım ürünlerinin içerisinde sık sık yer alan argan yağı, cildin yaşlanmasını engelliyor, cildi nemlendiriyor, daha sağlıklı, parlak ve yumuşak olmasını sağlıyor. Yara iyileştirme özelliği ile de sivilceler ve siyah noktalara iyi geliyor.

Ersağ Gece Bakım Losyonu nasıl kullanılır?

Özellikleri : Ersağ Gece Bakım Losyonu, cildinizin nemlenmesine ve canlı görünmesine yardımcı olacak bir üründür. Kullanımı : Akşamları yatmadan önce temizlenmiş cilde uygulanır.

Ersağ Vücut Bakım Kremi ne işe yarar?

Özellikleri : Ersağ Vücut Bakım Kremi, güneş, su veya soğuk hava gibi dış etkenler nedeniyle kurumuş ciltler için özel formüle edilmiş bir üründür. Düzenli kullanımda cilde ipeksi bir yumuşaklık ve bakımlı bir görünüm kazandırır.

Ersağ Duş Jeli neye iyi gelir?

ERSAĞ duş jelleri cildinizde derinlemesine temizlik sağlar,ter gözeneklerini açıp vücudunuzun rahat nefes almasını ve kan dolaşımının hızlanmasını sağlar. ✔Vücutta Egzama,Mantar ve pul pul dökülmeler varsa ERSAĞ duş jellerimiz düzenli kullanıldığında bu sıkıntıların giderilmesine yardımcı olur.

Ersağ çörek otu kremi ne işe yarar?

Ersağ Çörekotu Yağlı Cilt Bakım Kremi, içeriğinde yer alan yüksek oranda vitamin ve mineral içermektedir. Cildinizin nemlenmesine ve bakımına yardımcı olur.Yumuşak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Ersağ propolis şampuan ne işe yarar?

Propolis şampuan gözenekleri açacağı ve vitaminleri ulaştıracağı için dökülen saçlarınızın yeniden canlanmasına katkı sağlayacaktır. Propolisli şampuan, saçlarınızın sağlıklı bir şekilde hızla uzamasında büyük katkı sağlamaktadır. Saçlara ve cilde zarar vermeden temizler ve güçlendirir.