Çukur yeni Baykal bey kim?

İçindekiler:

  1. Çukur yeni Baykal bey kim?
  2. Baykal nasıl öldü Çukur?
  3. Çukur Baykal Bey yaşıyor mu?
  4. Cukur Baykali kim oldurdu?
  5. Emrah amire ne oldu?
  6. Çukur 4 sezon gizemli adam kim?
  7. Çukur Senayi kim öldürdü?
  8. Çukur Baykal hangi bölümde öldü?
  9. Çukur Emrah kim öldürdü?
  10. Çukur Emrah Amir kaçıncı bölümde oldu?

Çukur yeni Baykal bey kim?

Burak Sergen'in Baykal karakteriyle kadroya dahil olduğu 'Çukur' yeni bölümüyle 6 Kasım Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de! BURAK SERGEN KİMDİR? Burak Sergen, tarihinde dünyaya geldi. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu.

Baykal nasıl öldü Çukur?

Çukur'a yeni katılan Ahmet Melih Yılmaz'ın canlandırdığı Timsah karakteri ise son bölüme damga vurdu. Yamaç'a ulaşmak isteyen Timsah, Cumali'yi kaçırdı. ... Yamaç'a tüm gerçekleri anlatmak üzere olan sahte Baykal dürbünlü tüfekle vurularak öldürüldü.

Çukur Baykal Bey yaşıyor mu?

Çukur'da geçen sezon Burak Sergen'in canlandırdığı Beyefendi lakaplı Baykal'ın ölmediği ortaya çıktı.

Cukur Baykali kim oldurdu?

Dizide Beyefendi lakabını taşıyan Burak Sergen, Rus Mafyası tarafından öldürülmesinin ardından diziden ayrılan isim oldu. Baykal'ı vuran isim ise diziye geçtiğimiz haftalarda katılan ve Saygın Soysal'ın canlandırdığı Elvis karakteri oldu. 'Çukur'un 23. bölümünde sürpriz ayrılıklar yaşandı.

Emrah amire ne oldu?

Show TV'nin tartışmasız en iddialı yapımlarından biri olan Çukur'un Emrah Komiseri Alperen Duymaz dizinin sezon finalinde ölmüş ve hayranlarını şok etmişti.

Çukur 4 sezon gizemli adam kim?

Yamaç'a hayatının dayağını atan maskeli ve gizemli adam Çukur dizisinde daha önce hayatını kaybederek diziye devam eden Kemal'den başkası değil. Gizemli ve maskeli adamı daha önce Kemal rolünü canlandıran Uğur Yıldıran canlandırıyor.

Çukur Senayi kim öldürdü?

Mahsun için sonun başlangıcı Sena'nın ölümü oldu. Sena'nın ölümüne neden olan tuzağı kuran kişinin Mahsun olduğunun düşünen Yamaç, Mahsun'u silahla yaraladı.

Çukur Baykal hangi bölümde öldü?

Çukur 61. Bölüm : Sahte Baykal vuruluyor! Güldür Güldür Show yeni sezonuyla yakında Show TV'de!

Çukur Emrah kim öldürdü?

Çukur'un sezon finalinde ilk ölenler Emrah ve Nazım oldu. Baykal'ın oğlu Nazım'ı canlandıran Ahmet Tansu Taşanlar, Baykal'ın bir diğer oğlu olan Emrah tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Çukur Emrah Amir kaçıncı bölümde oldu?

Çukur dizisinin 17. bölümüne yeni katılan Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Emrah Amir karakteri sosyal medyada tepki topladı. Çukur'un son bölümünde, Emrah Amir'in kendisini makas attığı için durduran trafik polisine sergilediği tavırlar dizinin hayranlarını kızdırdı.