Doğa sigorta hangi şirketin?

İçindekiler:

  1. Doğa sigorta hangi şirketin?
  2. Doğa sigorta şirketi kime ait?
  3. Doğa Grup kime ait?
  4. Araç full kasko nedir?
  5. Doğa sigorta Genel Müdürü kim?
  6. Doğa Grup Genel Müdürü Kimdir?
  7. Yusuf Gökmen Kimdir?
  8. Telefon Kaskoları neleri kapsar?

Doğa sigorta hangi şirketin?

Şirket Bilgileri
Şirket Ticaret ÜnvanıDOGA SİGORTA A.Ş.
Mersis No0302055622200001
UETS Adresi25949-79677-73472
AdresSpine Tower No:243 Büyükdere Cad., 34394 Maslak - İSTANBUL
Tel / Faks0212 212 212 36 44
5 satır daha

Doğa sigorta şirketi kime ait?

Nihat Kırmızı; Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Doğa Grup kime ait?

1984 yılından bu yana kazanılan tecrübe ile ağır sanayi, madencilik, gayrimenkul, girişim, bilişim ve eğitim sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Doğa Grup'un Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Fethi Şimşek, aynı zamanda Doğa Eğitim Vakfı Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı'dır.

Araç full kasko nedir?

Full kaskonun yeni adı genişletilmiş kaskodur. Genişletilmiş kasko karşılaşılabilecek olası risklerin tamamına karşı poliçede belirtilen tutarlarda teminat sağlayan kasko poliçesidir. GENİŞLETİLMİŞ KASKO teminatları da kendi içinde arttırılıp, eksiltilebilir veya muafiyetler verilerek kapsamı daraltılabilir.

Doğa sigorta Genel Müdürü kim?

ANAT AKALIN 01.01.2020 tarihi itibarıyla mevcut görevine atanmıştır.

Doğa Grup Genel Müdürü Kimdir?

Yusuf gökmen 1967 yılında Sinop'ta doğdu. İlköğrenimini Sinop'ta, orta ve lise öğrenimini Kastamonu İnebolu'da tamamlayan Yusuf Gökmen, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu ve aynı alanda yüksek lisans yaptı.

Yusuf Gökmen Kimdir?

Yönetim Kurulu Üyesi / CEO 1967 yılında Sinop'ta doğmuştur. İlköğrenimini Sinop'ta, orta ve lise öğrenimini Kastamonu' da tamamlayan Yusuf Gökmen, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü'nden mezun olduktan sonra, aynı alanda yüksek lisans yapmıştır.

Telefon Kaskoları neleri kapsar?

Telefon kaskosu, telefonu çarpma, düşürme, sıvı teması, yüksek voltaj, çalıntı gibi garanti kapsamına girmeyen arızalara karşı güvence altına alan hizmet paketidir. Bu hizmet aynı zamanda danışmanlık, teknik destek, hukuki danışmanlık, lojistik, call center gibi hizmetleri kapsamaktadır.