Turkcell'den Türk Telekom'a internet gönderilir mi?

İçindekiler:

  1. Turkcell'den Türk Telekom'a internet gönderilir mi?
  2. Başka operatöre nasıl internet gönderilir?
  3. Türk Telekom nasıl internet gönderilir?
  4. Hediye internet nasil gonderilir?

Turkcell'den Türk Telekom'a internet gönderilir mi?

Faturalı veya faturasız hatta sahip olan kişilerin çok da merak ettiği konulardan birisi de bir operatör farklı bir telefon operatöre hediye olarak internet gönderebilir mi? Eğer Turkcell hat kullanan biriyseniz Türk Telekom hattına sahip olan birine internet gönderme işlemi gerçekleştiremezsiniz.

Başka operatöre nasıl internet gönderilir?

Türk Telekomluysanız ve başka telefona internet göndermek istiyorsanız “HEDIYE” yazıp internet göndermek istediğiniz numarayı bi boşluk bırakarak ve sonrasında bir boşluk daha bırakıp göndermek istediğiniz internet miktarını yazıp 9433'e mesaj atarak internet gönderebilirsiniz.

Türk Telekom nasıl internet gönderilir?

ISTE yazıp, Hediye İnternet talep etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve istenen internet miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir. *100# içindeki "İşlemler" menüsünden Hediye İnternet talep etme veya gönderme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hediye internet nasil gonderilir?

HEDIYE yazıp, Hediye İnternet göndermek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve gönderim miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir.