Pronat şurup nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Pronat şurup nedir ne için kullanılır?
  2. Esopro ne işe yarar?
  3. Motilium şurup kaç yas kullanılır?
  4. ESOM 40 nedir ne için kullanılır?
  5. GAVISCON nasıl saklanır?
  6. MOTILIUM kaç yaşa verilir?

Pronat şurup nedir ne için kullanılır?

PRONAT, reflü özofajit (yemek borusu iltihabı) kaynaklı şikayetleri olan hastalarda, gebelikte ya da yemeklerden sonra oluşan (reflüden kaynaklanan) hazımsızlık, mide yanması ve mideden ağza asit gelmesi gibi gastroözofageal reflü (mide ve yemek borusu iltihabı) belirtilerinin tedavisinde kullanılır.

Esopro ne işe yarar?

ESOPRO® , infüzyonluk çözelti ile tedavi sonrasında gastrik veya duodenal ülserlerde hemostazın kısa süreli sürdürülmesi ve tekrar kanamanın önlenmesinde, Zollinger Ellison Sendromu'nun tedavisinde endikedir.

Motilium şurup kaç yas kullanılır?

Çocuklar (12 yaş veya altı) olacak şekilde (günde 80 mg'ı geçmeyecek şekilde), günde üç veya dört kez 0.25 – 0.5 mg/kg'dır. Aşağıdaki tabloda, farklı vücut ağırlığındaki çocuklar için günde üç veya dört kez verilebilen miktarları görebilirsiniz.

ESOM 40 nedir ne için kullanılır?

ESOM nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Gastro-özofajial reflü hastalığı (GÖRH) Yetişkinler Yemek borusunda iltihaplanma ve ağrının tedavisinde önerilen doz (Erozif reflü özofajit) günde bir kez ESOM 40 mg'dır.

GAVISCON nasıl saklanır?

GAVISCON double action'ı çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız. 30°C'nin altındaki oda sıcaklığında saklayınız. Serin ve kuru bir yerde saklayınız.

MOTILIUM kaç yaşa verilir?

MOTILIUM erişkinlerde ve çocuklarda en düşük etkili dozda kullanılmalıdır. Günde üç veya dört kez 10 ml ile 20 ml. Günlük en yüksek doz 80 ml'dir (80 mg).