Wesse kimin?

İçindekiler:

  1. Wesse kimin?
  2. Parigi nerenin markası?
  3. Saat ve Saat sahibi kim?
  4. Saat ve saat güvenilir mi?
  5. Saat ve saat ne zaman kuruldu?

Wesse kimin?

Sahibi olduğu Welder, Greenwich ve Wesse markalarını İsviçre'nin Basel kentinde düzenlenen saat ve mücevher fuarı Baselworld'de sergileyen Saat&Saat'in Yönetim Kurulu Başkanı Kaya, kendilerine ait 3 markayla 2017'de 315 milyon lira ciroya ulaştıklarını belirtti.

Parigi nerenin markası?

Bir italyan markası olan Parigi saat, kadın ve erkek kullanıcılar için tasarladığı modelleriyle sektörün öne çıkan markaları arasında yer alıyor. Spor ve klasik modelde saat sevenler için ürün çeşitleri bulunan marka, her stili tamamlıyor.

Saat ve Saat sahibi kim?

Yurtdışında fuarlara katılıp Avrupa'da tanınan çok sayıda markanın distribütörlüğünü aldı. Global arenada 'marka avcısı' lakabını alan Saat&Saat'in patronu Ramazan Kaya, bugün Welder'den Versace'ye, Guess'ten Maurice Lacroix'ya kadar 30'a yakın markanın Türkiye operasyonunu yönetiyor.

Saat ve saat güvenilir mi?

Saat&Saat Güvenilir mi? Saatvesaat.com.tr'den yapacağınız alışverişler %100 güvenli alışveriş koruması altındadır. Alışveriş yaparken güvenliğinizi sağlamak için bilgileriniz üst düzey koruma sağlayan Global Sign SSL şifreleme sistemi ile bankanıza iletilir.

Saat ve saat ne zaman kuruldu?

Saat ve Saat, 1971'den bu yana saat sektöründe faaliyet göstermektedir.