Öğretmenin ücretsiz izni hizmet süresinden sayılır mı?

İçindekiler:

  1. Öğretmenin ücretsiz izni hizmet süresinden sayılır mı?
  2. Sözleşmeli öğretmen ücretsiz izin alabilir mi?
  3. Sözleşmeli öğretmen doğum sonrası ücretsiz izin alabilir mi?
  4. Memur ücretsiz izin hakkı ne kadar?
  5. Sözleşmeli memur ücretsiz izin hakkı var mı?

Öğretmenin ücretsiz izni hizmet süresinden sayılır mı?

Ücretsiz izin süresinde, emeklilik için gerekli olan ve uzun vadeli sigorta kolları olarak tanımlanan malullük, yaşlılık ve ölüm sigortasına prim ödenmediğinden, ücretsiz izin süreleriniz emekliliğiniz için gereken 25 yıllık fiili hizmet süresine sayılmaz. 25 yıllık fiili hizmet süresi hesabına fiilen uzun vadeli ...

Sözleşmeli öğretmen ücretsiz izin alabilir mi?

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda sözleşmeli personele ücretsiz izin verilmesine dair hüküm bulunmamaktadır.

Sözleşmeli öğretmen doğum sonrası ücretsiz izin alabilir mi?

Sözleşmeli Öğretmen İzin Hakları (Sözleşmeli Öğretmen İzinleri) Nelerdir? Kadın sözleşmeli personele doğum yapmasından önce 8 hafta ve doğum yaptığı tarihten itibaren 8 hafta olmak üzere toplam 16 hafta süre ile aylıklı izin verilir. ... Bu durumda, sözleşmeli personelin çalıştığı süreler doğum sonrası sürelere eklenir.

Memur ücretsiz izin hakkı ne kadar?

Devlet memurlarına 10 hizmet yılını tamamlamış olmaları ve istekleri halinde memuriyet süreleri boyunca ve bir defada kullanılmak üzere altı aya kadar aylıksız izin verilebilir.

Sözleşmeli memur ücretsiz izin hakkı var mı?

Doğum izni sebebiyle Sosyal Güvenlik Kurumunca ödenen geçici iş göremezlik ödeneği ilgilinin ücretinden düşülür." Sözleşmeli personellerin mevzuatına baktığımızda ücretsiz izin isimli herhangi bir izinleri yoktur.