SGK eğitim öğretim yardımı 2019 2020 ne kadar?

İçindekiler:

  1. SGK eğitim öğretim yardımı 2019 2020 ne kadar?
  2. Eğitim ve öğretim yardımı ne zaman ödenecek?
  3. Eğitim öğretim yardımı kimlere verilir?
  4. Eğitim yardım parası ne kadar?
  5. Lise öğrenci yardım parası ne kadar?

SGK eğitim öğretim yardımı 2019 2020 ne kadar?

Selçuk, 2020-2021 eğitim öğretim dönemine ait yıllık yardım miktarlarına ilişkin, "Yıllık olarak ilköğretimde öğrenim gören öğrencilerimiz için lira, ortaöğretimde öğrenim görenlere lira ve yükseköğretimde öğrenim görenler için de lira ödeme gerçekleştireceğiz." bilgisini verdi.

Eğitim ve öğretim yardımı ne zaman ödenecek?

EĞİTİM ÖDENEĞİ NE ZAMAN VERİLECEK? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer imzasıyla illere gönderilen yazıda, öğretim yılına hazırlık ödeneğinin, bu yıl 1250 lira olduğu belirtilerek, öğretmenlere bu ödemenin 'den itibaren yapılacağı bildirildi.

Eğitim öğretim yardımı kimlere verilir?

*Terör eyleminin ortaya çıkarılması, etkilerinin azaltılması veya bertaraf edilmesinin sağlanmasında yardımcı ve faydalı olanlardan bu faaliyetlerinden dolayı hayatını kaybeden, yaralanan veya engelli hâle gelen sivil şehit/gaziler kendilerine ve çocuklarına ödenmektedir.

Eğitim yardım parası ne kadar?

Verilen yardım tutarı aylık 35 TL'dir. Şartlı eğitim ve sağlık yardımları kapsamında hak sahibi olabilmek için, fayda sahibi çocuk adına yardım başvurusu yapan kişinin, yaşadığı hanede sosyal güvenceli herhangi bir bireyin olmaması ve ilgili hanenin muhtaç durumda olduğunun MH kararıyla tespit edilmesi gerekmektedir.

Lise öğrenci yardım parası ne kadar?

Öğrencilere Para Yardımı Ne Kadar Devlet tarafından verilen eğitim yardımına ek olarak verilen para yardımı her lise ve üniversite öğrencisi için aylık 1417,47 TL. ve ortaöğretim öğrencisi için aylık 1259 TL, ilkokul öğrencilerine ise aylık 1181,23 olarak verilmektedir.