Pronat ne zaman kullanılır?

İçindekiler:

  1. Pronat ne zaman kullanılır?
  2. Pronat yan etkileri nelerdir?
  3. Promat ne işe yarar?
  4. Talcid nasıl kullanılır?
  5. Promata nedir?
  6. Talcid nedir ne işe yarar?

Pronat ne zaman kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Kullanmadan önce iyice çalkalanmalıdır. PRONAT, yetişkinlerde ve 12 yaşından büyük çocuklarda günde en fazla dört defa olmak üzere yemeklerden sonra ve yatarken 10-20 ml (2-4 tatlı kaşığı) kullanılır.

Pronat yan etkileri nelerdir?

Aşağıdakilerden biri olursa, PRONAT ADVANCE'i kullanmayı durdurunuz ve DERHAL doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz:
  • Deri döküntüleri, kaşıntı
  • Nefes almada güçlük.
  • Baş dönmesi.
  • Yüz, dudaklar, dil veya boğazda şişme.

Promat ne işe yarar?

Kan dolaşımını düzenler ve destekler. Deri dokusunun sağlıklı gelişmesinde etkilidir ve santral sinir sisteminin çalışmasına yardımcı olur. Hafızanın ileri fonksiyonlarının denetlenmesinde aktif rol oynar. Mide de sindirimin temel taşları olan asitlerin üretimini sağlar.

Talcid nasıl kullanılır?

TALCİD yemeklerden 1-2 saat sonra ve yatmadan önce olmak üzere günde birkaç kez kullanılır. Uygulama yolu ve metodu: Tabletleri yutmadan tamamen çiğneyiniz. Doktorunuz TALCİD ile tedavinizin ne kadar süreceğini size bildirecektir.

Promata nedir?

Özel lif ve kimyasal katkılarla 240 dakikaya kadar yangından korunum sağlayacak şekilde güçlendirilmiş, 9, 12, 15, 20, 25mm kalınlıklarda, 1 cm ebatlarında, 960 kg/m³ yoğunlukta, kalsiyum silikat yangın yalıtım levhasıdır.

Talcid nedir ne işe yarar?

TALCİD, mide asidinin fazlalığı ile seyreden durumlarda şikayetlerin giderilmesinde kullanılır.