Lol hesap silme nedir?

İçindekiler:

  1. Lol hesap silme nedir?
  2. Lol hesap silme var mı?
  3. Lol isim değiştirmek kaç TL?
  4. Lol isim değiştirme ne kadar?

Lol hesap silme nedir?

Hesabın silinmesi, hesabına dair bütün kişisel bilgileri kalıcı olarak siler. Hesaba bir daha hiçbir şekilde ulaşamazsın ve bu işlem tamamlandığında hesabın geri getirilemez. Hesabın devre dışı bırakılması sonucunda hesabına ulaşamazsın ama hesabın bilgilerine dokunulmaz.

Lol hesap silme var mı?

Hesabın açıldığı ülke konumunu girin. Sistemde hesabın silinme nedenini belirtin. Sizden istenilen tüm bilgileri eksiksiz bir şekilde girdikten sonra formu Riot ekibine gönderin. Riot ekibi tarafından değerlendirilen talebiniz eksiksiz görülürse hesabınızın silinme işlemi yapılacaktır.

Lol isim değiştirmek kaç TL?

Bilmeniz gereken bir başka nokta ise isim değiştirme için istenen bedel. Her ne kadar isim değiştirebiliyor olsanız bile, bunun için sizden bir bedel isteniyor. İsim değişikliği için 1300 RP ya da 13.900 MÖ sahibi olmanız gerekiyor.

Lol isim değiştirme ne kadar?

Riot Hesabı adının aksine, sihirdar adını ne zaman istersen değiştirebilirsin. Bu değişiklik kullanıcı adını ve oyunda oturum açma şeklini etkilemeyecektir. Sihirdar adı değiştirme bedeli ne kadar? Sihirdar adı değişikliği 1300 RP ya da 13.900 MÖ karşılığında yapılabilir.