Superstar deri mi?

İçindekiler:

  1. Superstar deri mi?
  2. Superstar co ne demek?
  3. Co GS ne demek?
  4. Hakiki deri saya ne demek?
  5. Sentetik deri saya ne demek?

Superstar deri mi?

Bu bebek ayakkabısı, ünlü adidas Superstar modelinin sade çizgileri ve yalın stiline sadık kalır. Deri sayalı ve konforlu file astarlı ayakkabı, klasik modelin ünlü kauçuk burun yapısı ve ikonik 3 bant detayı ile göze çarpar. Velcro bantlı şeritleri ile kolay giyilip çıkarılabilir.

Superstar co ne demek?

adidas Superstar CO (GS) Spor Ayakkabı - Beyaz. adidas Superstar (GS), basketbol stilinden ilham alan ve her iki cinsin de kullanımına uygun unisex günlük kullanım ayakkabısıdır. adidas Originals Superstar spor ayakkabı, yeni nesil için ikonik kauçuk burunlu bir stile sahiptir.

Co GS ne demek?

COGs – Satılan Malların Maliyeti (COGs – Cost of Goods Sold.) Nedir? Belirli bir zaman aralığında satılmış olan malların değeridir.

Hakiki deri saya ne demek?

Saya Nedir? Ayakkabının üst deri kısmı. Ayakkabının modeline ve ölçüsüne göre özel yapılmış mukavva kalıpların yardımı ile kesilmiş deri parçalarını modeline uygun dikerek kalıba çekilecek şekilde üretilmiş malzemeye saya, deri parçalarını saya dikiş makinesinde dikerek bu duruma getiren kişiye de sayacı denir.

Sentetik deri saya ne demek?

Sentetik deri olarak da adlandırılan suni deri, döşemelik deri, giysi, ayakkabı, aksesuar ve deri benzeri bir ürün istendiği ancak asıl materyalin uygun maliyetli veya uygun olmadığı diğer kullanımlardaki deri yerine kullanılan yapay bir malzemedir.