Su abone mi nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Su abone mi nasıl öğrenebilirim?
  2. Gecikmiş su faturası nasıl ödenir?
  3. E-Devlet Su aboneliği nasıl yapılır?
  4. Su faturası gecikirse ne olur?

Su abone mi nasıl öğrenebilirim?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir.

Gecikmiş su faturası nasıl ödenir?

Gecikmiş dönem fatura borçlarınızı ödemediğiniz takdirde suyunuz kapatılacaktır. Suyu kapatılan aboneler borçları ile birlikte su açma bedelini de ödemek zorundadırlar. Geçmiş dönem fatura borçlarınızı tüm TİSKİ Şubeleri, tiski.gov.tr, bankalar ve PTT online veznelerinden ödeyebilirsiniz.

E-Devlet Su aboneliği nasıl yapılır?

e-DEVLET SU ABONELİĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? - e-devlet adresi üzerinden T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmenizin ardından bulunduğunuz ilin su abonelik şirketinin adını yazın. - Yeni Abonelik Başvurusu sekmenizi tıklayın ve su aboneliği yapacağınız yerin adres bilgilerini doldurun.

Su faturası gecikirse ne olur?

Su faturası düzenli bir şekilde ödenmediği takdirde 3 ay boyunca su kesilmez ve vatandaşların yeniden ödeme yapması için 10 gün müsaade edilir. O süreçte de ödeme yapılmazsa su kesilir ve sayaç mühürlenir. Bu gibi cezalarla karşılaşmamak için fatura ödemelerinin günü gününe yapılması tavsiye edilir.