GSM İletişim nasıl Kargolarım?

İçindekiler:

  1. GSM İletişim nasıl Kargolarım?
  2. GSM İletişim ekran orjinal mi?
  3. GSM İletişim batarya orjinal mi?
  4. Telefonun ekran değişince parmak izi çalışır mı?
  5. Exper GSM güvenilir mi?
  6. iPhone bataryası ne zaman değiştirilmeli?
  7. Telefon camı kırılırsa ne olur?

GSM İletişim nasıl Kargolarım?

Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo ile GSM İletişim arasında kurumsal kargo anlaşması bulunmaktadır. Bu sayede herhangi bir Yurtiçi Kargo şubesine giderek 653528441 (Süleyman Demir) veya MNG Kargo şubesine giderek 500892456 (Süleyman Demir) ya da numaralı kargo gönderim kodumuzu vermeniz yeterlidir.

GSM İletişim ekran orjinal mi?

Kullanılmakta olan ürünler orjinal olup cihazınız 6 ay GSM İletişim imzalı ve kaşeli teknik servis garanti kartı ile birlikte sizlere teslim edilmektedir. Bu sayede ekran ile ilgili yaşanılan en ufak bir sorun dahi ücretsiz olarak çözüme kavuşturulur.

GSM İletişim batarya orjinal mi?

Batarya değişiminde telefon modelinin batarya mAh değerinde orjinal ürün kullanılır. ... Telefonunuz 6 ay GSM İletişim onaylı batarya garanti kartı ile birlikte sizlere teslim edilir.

Telefonun ekran değişince parmak izi çalışır mı?

Ekran değişimi sonrası parmak izi okuyucusu çalışır mı? -Evet, home butonu değişmediği için parmak izi okuyucu çalışmaya devam edecektir. Ekran veya cam değişiminde orijinal home butonunu yeni ekrana aktarıyoruz.

Exper GSM güvenilir mi?

Akif Dagli recommends Exper Gsm. Güvenilir. İciniz rahat bir şekilde tüm Türkiye den telefon tamiri yaptırabilirsiniz. Hızlı ve titiz işçilik var. Kargo-tamir-geri kargo 4 günde telefon elime ulaştı.

iPhone bataryası ne zaman değiştirilmeli?

Telefonunuzun batarya sağlığı yüzde 85 altına düşmüş ise batarya değişiminin vakti gelmiş demektir. Ancak bataryanızdan şikayetçi değilseniz acele etmenize gerek yok. Fakat batarya kullanım süresi size yetmiyorsa değişim kararı aldıysanız bu süreçte sadece bir yetkili servisten yardım alın.

Telefon camı kırılırsa ne olur?

Ekranı kırık telefon kullanmak, son derece riskli ve bir o kadar da tehlikeli işlerden biri olarak kabul edilmektedir. Zira kırık ekranlardan sızan ışıklar gözlerinizi ciddi anlamda yoracak ve batma, yanma hatta karıncalanma gibi çeşitli göz problemleri ile karşılaşabileceksiniz.