Samsung Always On Display ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Samsung Always On Display ne işe yarar?
  2. Always On Display nasil iptal edilir?
  3. Telefonda always on display ne demek?
  4. Telefonda always on display nedir?

Samsung Always On Display ne işe yarar?

Always On Display uygulaması, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda, açma tuşuna basmadan bildirimler almayı sağlayan siyah ekrana verilen isimdir. ... Always On Display'in ortaya çıkması, Amoled özelliğine sahip ekranlarla beraber olmuştur.

Always On Display nasil iptal edilir?

İlk olarak telefonunuzdan Ayarlar'a girin ve Kilit Ekranı ve Güvenlik seçeneğine tıklayın. Burada biraz aşağıda Always On Display'i göreceksiniz. Always On Display'in yanındaki anahtara tıklayarak özelliği aktif edebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Telefonda always on display ne demek?

Always on display, android telefonlarında bulunan bir özelliktir. Bu özellik sayesinde pek çok kişi kolayca bildirim ayarlarını düzenleyebiliyor. Hiç bir tuşa basmadan telefona gelen bildirimler, bu özellik sayesinde kolayca görülebiliyor ve takip edilebiliyor.

Telefonda always on display nedir?

Always on display, android işletim sistemine sahip olan telefonlarda bulunan ve açma tuşuna basılmadan bildirim almaya yardımcı olan bir özelliktir. Always On Display Nedir? ... Hiç bir tuşa basmadan telefona gelen bildirimler, bu özellik sayesinde kolayca görülebiliyor ve takip edilebiliyor.