Ekol Lojistik satılıyor mu?

İçindekiler:

  1. Ekol Lojistik satılıyor mu?
  2. Ekol Lojistik Genel Müdürü kim?
  3. Ekol Lojistik ne üzerine?
  4. Gülçin Poyraz Kimdir?
  5. Erdem Akılotu kimdir?

Ekol Lojistik satılıyor mu?

Rekabet Kurumu da, Ekol Lojistik hisselerinin Ahmet Musul tarafından devralınması işlemine onay verdi. Ekol Lojistik A.Ş'de yüzde 54,5 hissesi olan Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından yüzde 90'ın üzerinde hisseye sahip oldu.

Ekol Lojistik Genel Müdürü kim?

Çalışma hayatında başarılı çalışmalara imza atan Arzu Akyol Ekiz, Ekol Lojistik'e Eylül 2019 itibarıyla Türkiye Ülke Müdürü olarak katılmıştır.

Ekol Lojistik ne üzerine?

Ekol, 1990 yılında kurulan; taşımacılık, kontrat lojistiği, dış ticaret, gümrük ve tedarik zinciri yönetimi alanında 13 ülkede kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren entegre bir lojistik şirketidir.

Gülçin Poyraz Kimdir?

Gülçin Poyraz, Hacettepe Üniversitesi İstatistik bölümünden mezun olduktan sonra, Gazi Üniversitesi'nde Ekonometri yüksek lisansını tamamlamıştır. Kariyerine 1984 yılında başlayan Poyraz, bir çok şirkette İK, Operasyon ve Bilgi Teknolojileri alanında üst düzey pozisyonlarda görev yapmıştır.

Erdem Akılotu kimdir?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Erdem Akılotu, Boston Üniversitesi'nde çok uluslu ticaret, e-ticaret sistemleri ve teknolojileri alanında yüksek lisansını tamamladı. Akılotu, Marmara Üniversitesi'nde Yönetim ve Organizasyon Doktorasına devam ediyor.