Passear kulak damlası nedir?

İçindekiler:

  1. Passear kulak damlası nedir?
  2. Passear kulak damlası kaç TL?
  3. Otipax kulak damlası ne işe yarar?
  4. Genta damla kaç gün kullanılır?
  5. Onadron Simple ne işe yarar?
  6. Otalgan kulak damlası ne işe yarar?
  7. Visin göz damlası ne işe yarar?

Passear kulak damlası nedir?

Kulak damlası, çözelti. Renksiz ya da hafif kahverengi-sarı çözelti. PASSEAR, intakt kulak zarı olan hastalarda otitits medianın neden olduğu bazı ağrılı durumların lokal semptomatik tedavisinde endikedir.

Passear kulak damlası kaç TL?

Perakende Satış Fiyatı :52.62 TL
Barkod :8680199624793
Fiyat geçerlilik tarihi :20.02.2021

Otipax kulak damlası ne işe yarar?

bazı kulak hastalıklarına bağlı ağrının yerel (lokal) tedavisinde kullanılır. halinde. Eğer kronik kulak iltihabınız varsa. Etkin madde kronik kulak iltihabının tanısını zorlaştırabilen bir lokal anesteziktir.

Genta damla kaç gün kullanılır?

GENTA, ambalaj açıldıktan sonra 15 gün içinde kullanılmalıdır. Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız. Ambalajın üzerinde belirtilen son kullanma tarihinden sonra GENTA'yı kullanmayınız.

Onadron Simple ne işe yarar?

onadron simple, % 0,1 deksametazon içerir. 5 ml'lik damlalıklı plastik minik şişelerde göz - kulak damlası olarak kullanılır. alerjik konjonktivit ve dış kulak iltihabina iyi gelir. i e ulagay ilaç firmasının ürünüdür.

Otalgan kulak damlası ne işe yarar?

Ağrı kesici ve iltihap önleyici kulak damlasıdır. Otalgan şu durumlarda kullanılır: Dış kulak yolunu ağrılarının lokal semptomatik tedavisi için, yahut dış kulak iltihaplarının ve akut orta kulak iltihabının tedavisinde kullanılır.

Visin göz damlası ne işe yarar?

VISINE, oküler alerji (bahar nezlesi gibi) veya minör irritasyonlardan (rüzgar, duman, toz, kitap okuma, televizyon izleme, yüzme gibi) kaynaklanan ödem ve geçici konjunktival hiperemi semptomlarının ortadan kaldırılmasını sağlar.