UYAP sistemine nasıl abone olunur?

İçindekiler:

  1. UYAP sistemine nasıl abone olunur?
  2. UYAP SMS ücreti ne kadar?
  3. 4060 a nasıl üye olunur?
  4. UYAP SMS nasıl atılır?
  5. Avukatlar UYAP a nasıl abone olur?
  6. UYAP SMS işlemleri nelerdir?
  7. UYAP üyeliği nasıl iptal edilir?
  8. Avukatlar vekil oldukları tüm dosyalar için cep telefonundan UYAP SMS bilgi sistemine ne şekilde abone olur?
  9. Avukat UYAP nereden alınır?
  10. Basit pakete abone olan bir kullanıcının aboneliğini iptal etmek için izleyeceği yol nedir?

UYAP sistemine nasıl abone olunur?

UYAP Sms Bilgi Sistemi. Pakete abone olmak için: TCKIMLIKNO TAM ABONE yazılarak 4060'a gönderilir. olurken abone kodunun başına KISISEL ekleyiniz : TCKIMLIKNO KISISELABONE yazılarak 4060'a gönderilir. Aboneliği iptal etmek için : TCKIMLIKNO ABONEİPTAL yazılarak 4060'a gönderilir.

UYAP SMS ücreti ne kadar?

2- Eğer UYAP Bilgi Sistemine gönderilen sorgu mesajının formatı doğru girilir ve sorgulama sonucu kullanıcıya bilgi dönüşü yapılırsa her mesaj 1,5 TL (vergiler dahil) olarak ücretlendirilir. Abone olan kullanıcılara gönderilen her mesaj 1,5 TL (vergiler dahil) olarak ücretlendirilir.

4060 a nasıl üye olunur?

Pakete abone olmak için: TCKIMLIKNO TAM ABONE yazılarak 4060'a gönderilir. Eğer yalnızca dosyada kendinizle ilgili değişikliklerden haberdar olmak istiyorsanız abone olurken abone kodunun başına KISISEL ekleyiniz : TCKIMLIKNO KISISELABONE yazılarak 4060'a gönderilir.

UYAP SMS nasıl atılır?

Avukat ve vatandaşlar Anlık Sorgulama ile herhangi bir abonelik söz konusu olmaksızın, öğrenmek istedikleri dava ya da işlemle ilgili kısa mesajı 4060'a göndererek, sistem tarafından kendilerine gönderilen cevap SMS'i ile bilgi alabilmekteler.

Avukatlar UYAP a nasıl abone olur?

Cep telefonundan abone olmak için Avukat TCKİMLİKNO AVABONE yazıp 4060 a gönderilerek vekil olunan tüm dosyalara abone olunur.

UYAP SMS işlemleri nelerdir?

UYAP Sms Bilgi Sistemi. Dava bilgileri de dâhil olmak üzere, UYAP Adalet, Avukat, Vatandaş ve diğer portallar üzerinden yapılan işlemler ile UYAP bünyesinde yayımlanan atama ve yer değiştirme gibi bilgilerle ilgili uyarı, bilgi, veri ve duyuruların, kısa mesaj (SMS) aracılığı ile kullanıcılara sunulabilmesidir.

UYAP üyeliği nasıl iptal edilir?

UYAP SMS Abonelik Nasıl İptal Edilir ? Aboneliği iptal etmek için : TCKIMLIKNO ABONEIPTAL yazılarak 4060'a gönderilir.

Avukatlar vekil oldukları tüm dosyalar için cep telefonundan UYAP SMS bilgi sistemine ne şekilde abone olur?

SMS Bilgi sistemine nasıl abone olunur? Cep telefonundan abone olmak için Avukat TCKİMLİKNO AVABONE yazıp 4060 a gönderilerek vekil olunan tüm dosyalara abone olunur.

Avukat UYAP nereden alınır?

Avukat Portal Ekranına www.adalet.gov.tr adresinden avukat portal linkini tıklayarak veya avukat.uyap.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Basit pakete abone olan bir kullanıcının aboneliğini iptal etmek için izleyeceği yol nedir?

Aboneliği iptal etmek için : TCKIMLIKNO ABONEİPTAL yazılarak 4060'a gönderilir. Basit Pakete Abone Olan Kullanıcılara Aşağıdaki Durumlar Oluştuğunda Otomatik Bilgi Mesajı Gönderilecektir.