Iddaa maç sonucu ne demek?

İçindekiler:

  1. Iddaa maç sonucu ne demek?
  2. Iddaa'da 1 ve alt ne demek?
  3. Iddaa 1 ne demek oluyor?
  4. Voleybolda toplam sayı nedir?

Iddaa maç sonucu ne demek?

İddaa maç sonucu (MS) iddaa oyununda maçın sonunda yani, 90 dakika sonunda karşılaşmanın nasıl biteceğiyle ilgili tahminde bulunma oyundur. ... Daha sonra oynanıcak olan Uzatmalar iddaa oyunu için geçerli değildir.

Iddaa'da 1 ve alt ne demek?

Bir maçın hem maç sonucunun hem de iki takımın toplam gol sayısının tahmininin yapıldığı oyun türüdür. Altı ihtimali bulunan bu oyunda (01) Ev Sahibi Alt, (02) Beraberlik Alt, (03) Deplasman Alt, (04) Ev Sahibi Üst, (05) Beraberlik Üst, (06) Deplasman Üst şeklinde kodlanmaktadır.

Iddaa 1 ne demek oluyor?

1/1: İlk yarıyı da maçı da ev sahibi kazanır demektir. X/1: İlk yarı berabere bitecek ama maçı ev sahibi kazanacak demektir. 2/1: İlk yarıyı deplasman takım kazanır ama maçı ev sahibi takım alır demektir. 1/X: İlk yarıyı ev sahibi takım alır ama maç berabere biter demektir.

Voleybolda toplam sayı nedir?

Voleybolda 5 set vardır. 5 set üzerinden 3 set kazanıldığında maç bitmiş olur. Voleybolda her set 25 sayı üzerinden oynanır. 25 sayıya en az 2 farkla ilk ulaşan takım seti kazanmış olur. 25 sayısına en az 2 sayı fark ile gelinmez ise fark 2 olana kadar set uzar.