Çimsa ne üretiyor?

İçindekiler:

  1. Çimsa ne üretiyor?
  2. Eskişehir çimento kimin?
  3. Afyon Çimento kime ait?
  4. Cimsa hisse kimin?
  5. Çimsan ın sahibi kim?
  6. Niğde çimento kimin?

Çimsa ne üretiyor?

Çimsa, gri çimentonun yanı sıra ürettiği beyaz çimento ve kalsiyum aluminat çimentosu gibi özel ürünlerle de inovasyon konusunda Türkiye çimento ve yapı malzemeleri sektörüne öncülük etmektedir.

Eskişehir çimento kimin?

Eskişehir'in köklü şirketlerinden Küpeliler A.Ş., İnönü ilçesinde 135 milyon lira mal olacak çimento fabrikası kuruyor. Eskişehir'in köklü şirketlerinden Küpeliler A.Ş., İnönü ilçesinde 135 milyon lira mal olacak çimento fabrikası kuruyor.

Afyon Çimento kime ait?

2012 yılında %51 hissesi Italcementi Grup şirketlerinden olan PARCIB S.A.S şirketinden Çimsa tarafından satın alınan Afyon Çimento Sanayi T. A. Ş., bu tarihten itibaren faaliyetlerini Çimsa'nın iştiraki olarak sürdürmektedir.

Cimsa hisse kimin?

HACI ÖMER SABANCI HOLDİNG A.Ş.

Çimsan ın sahibi kim?

Sabancı Holding iştiraki Çimsa, sektöre öncülük ederek açtığı “Formülhane Blog” sayfasıyla, çimento ve beton uygulamalarında dikkat edilmesi gereken noktaları ve hangi ürünün hangi uygulamada kullanılabileceğine dair bilgileri paydaşlarıyla buluşturuyor.

Niğde çimento kimin?

Konuya yakın iki kaynak Sabancı Grubu'nun ana hissedarı olduğu Çimsa'ya ait Kayseri ile Niğde Çimento'nun ve Akçansa'ya ait Ladik Çimento'nun satışı için Ünlü & Co'ya yetki verdiğini söyledi.