Metin 2 dolunay nereden düşer?

İçindekiler:

  1. Metin 2 dolunay nereden düşer?
  2. Metin 2 dolunay ne demek?
  3. Metin 2 dolunay kaç levelde düşer?
  4. Dolunay nasıl çıkar?
  5. Vahşi Okçu ne düşer?
  6. Dolunay ne ise yarar?
  7. Vahşi uzman nerede bulunur?
  8. Metin2 vadiye kaç levelde gidilir?
  9. Azrail sandıktan ne çıkar?
  10. Metin2 de vahşi uzman nerede bulunur?
  11. Büyülü Bakır ne işe yarar?
  12. Büyülü Demir Maden ne işe yarar?
  13. Razador kaç sandık atar?

Metin 2 dolunay nereden düşer?

Metin2 Dolunay Kılıcı Düşen Yerler Bakra. Bokjung. Jayang. Seungryong Vadisi.

Metin 2 dolunay ne demek?

metin2 isimli mmorpg oyununda bir silah. 30 level sınırında ortalama hasar veya beceri hasarı sağladığı için çoğu oyuncunun belli bir süre kullanmak isteyeceği bir silahtır ayrıca. tanım: metin2 oyunundaki bir item. kısaltması dolunay veya dolu'dur. ...

Metin 2 dolunay kaç levelde düşer?

Ancak bu slotların düşme şansları oyundaki algoritma ile farklılık göstermektedir. Bunun yanı sıra kimine göre bu işin farklı yöntemleri de var. Bunların en bilindik kısmı ise düşük seviye 13 ve 23 seviye aralığında ki karakterler ile yukarıda bahsetmiş olduğum slotlara giderek Dolunay Kılıcı düşürebilirsiniz.

Dolunay nasıl çıkar?

Dolunay, Ay'ın Güneş'e göre Dünya'nın ters tarafında kaldığı evresi. Dolunay, Ay ile Güneş'in jeosentrik zahir (ekliptik) boylamlarının farkı 180 derece olduğunda gerçekleşir. Bu durumda Ay, Dünya'ya göre Güneş ile ters noktalardadır. Sinodik aya göre Ay'ın aynı evreleri arasındaki zaman ortalama 29.53 gündür.

Vahşi Okçu ne düşer?

  • Kanlı Kılıç
  • Dolunay Kılıcı
  • Geyik Boynuzu Yay.

Dolunay ne ise yarar?

Dolunay zamanları doğru kullanıldığında, olumlu hediyeleri olan bir zamandır. Sizin pozitif enerjinizi yükseltir ya da tam tersi duygularınızın üzerinde bir yıkım oluşturur. Dolunay çok büyük bir enerji akışı sağlar. Ay'ın okyanus ve sular üzerindeki etkisini hepimiz biliriz.

Vahşi uzman nerede bulunur?

  • Bokjung.
  • Bakra.
  • Jayang.
  • Seungryong Vadisi.

Metin2 vadiye kaç levelde gidilir?

Arkadaşlar Seungryong vadisinde 34-49 leveller arası canavarlar çıkmaktadır. Haliyle bu seviyeler arasındaysanız vadiye giderek kasılabilirsiniz. Yani en mantıklı olanı eğer 30-40 levelleri arasındaysanız ve iyi EXP kazanmak istiyorsanız vadiye gidip kasılabilirsiniz.

Azrail sandıktan ne çıkar?

İçerik: Silah: Yarı İnsan Kılıç, Siam Bıçağı, Azap Kılıcı,Şeytani Pala, Mutluluk Yelpazesi, Mavi Ejderha Yayı Siyah Çelik Zırh, Siyah Elbise, Kara Büyü Zırh, Siyah Rüzgar Takım. Cennetin Gözü Kolye, Cennetin Gözü Küpe, Cennetin Gözü Bilezik, Ruh Kristali Küpe, Ruh Kristali Kolye, Ruh Kristali Bilezik.

Metin2 de vahşi uzman nerede bulunur?

  • Bokjung.
  • Bakra.
  • Jayang.
  • Seungryong Vadisi.

Büyülü Bakır ne işe yarar?

Savaş Kâğıdı üretmek için kullanılır.

Büyülü Demir Maden ne işe yarar?

Bu maden demircide Ejderha Kağıdı yapmak için, kutsama kağıdıyla birlikte kullanılır. Henüz açıklama belirtilmemiş. Eşya yükseltmede başarı şansını yükseltir. Eşyanız yok olmaz, başarısızlık durumunda sadece 1 seviye düşer.

Razador kaç sandık atar?

Sponsoru olduğumuz, sevilen Metin2 yayıncısı Sinan Kocatürk ile "her hafta bir sandık açımı" serimizin sekizinci bölümünde 45 adet Razadör'ün sandığı açılıyor.