Kartal Kızılay Hastanesi Başhekimi kimdir?

İçindekiler:

  1. Kartal Kızılay Hastanesi Başhekimi kimdir?
  2. Kartal Kızılay hangi bölümler var?
  3. Tuğba sekmenli Tursun kimdir?
  4. Akif teköz hangi hastanede?
  5. Dr Ünzile Girişgin kimdir?
  6. Azer Aras Uluğ kimdir?

Kartal Kızılay Hastanesi Başhekimi kimdir?

Musa Ezici - başhekim - özel kartal kızılay hastanesi | LinkedIn.

Kartal Kızılay hangi bölümler var?

Kartal Hastanesi'nde dahiliye, göz hastalıkları, kulak baş ve boyun cerrahisi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, ortopedi ve travmatoloji, göğüs hastalıkları, psikiyatri, üroloji, cildiye, genel cerrahi, kardiyoloji, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, psikoloji, beslenme ve diyetetik, ...

Tuğba sekmenli Tursun kimdir?

Dr. Tuğba Sekmenli Tursun Kadın Hastalıkları ve Doğum, uzmanıdır. Vaginal enfeksiyonların tedavisi, Laparoskopik supraservikal histerektomi(histerektomi), Koterizasyon, Botox uygulaması alanlarında hizmet veriyor ve Over Kanseri, Over Ca, Kolposkopi, Doğum, Myom (Miyom), fibromyoma hastalıkları konusunda çalışıyor.

Akif teköz hangi hastanede?

Akif Teköz İstanbul Kartal Dr.lütfı Kırdar Eğıtım Ve Araştirma Hastanesı bünyesinde hasta/danışan kabul ediyor.

Dr Ünzile Girişgin kimdir?

Dr. Ünzile Girişgin şu anda Kadın Hatalıkları ve Doğum Uzmanı olarak aktif mesleki çalışmalarını yürütürken 2018 yılında SÜCED ( SAĞLIKLI ÜREME VE CİNSEL EĞİTİM DERNEĞİ)'ni kurdu. Halen dernek başkanlığı görevini yürütmekle beraber, dernek eğitim faaliyetlerinin organizasyonundan da sorumlu hekimdir.

Azer Aras Uluğ kimdir?

Dr. Azer Aras Uluğ Kadın Hastalıkları ve Doğum, uzmanıdır. İntrauterin inseminasyon, Over ablasyonu, Hamilelik testi alanlarında hizmet veriyor ve Dış Gebelik (Ektopik gebelik), Sezaryen, Ay Başı Kanaması Azlığı, Hiperplazi, Kist hastalıkları konusunda çalışıyor.