Okan Üniversitesi Hastanesi hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Okan Üniversitesi Hastanesi hangi semtte?
  2. Okan Üniversitesi Sağlik Uygulama Araştırma Merkezi nerede?
  3. Okan Üniversitesi Özel mi Devlet mı?
  4. Okan Üniversitesi Hastanesi Genel müdür?
  5. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan Kimdir?

Okan Üniversitesi Hastanesi hangi semtte?

İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Tuzla.

Okan Üniversitesi Sağlik Uygulama Araştırma Merkezi nerede?

Tuzla'da 50.000 metrekare alana sahip, 250 yatak kapasiteli, içerisinde 10 ameliyathane ve 47 erişkin ve yoğun bakım ünitesi, IVF ünitesi, invaziv radyoloji ünitesi, poliklinikler ve kliniklerin yer aldığı İstanbul Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Kasım 2016'da hizmete açılmıştır ...

Okan Üniversitesi Özel mi Devlet mı?

İstanbul Okan Üniversitesi, İstanbul'un Tuzla Akfırat'ta bulunan bir vakıf üniversitesidir. 1999 yılında kurulmuştur ve 2003-2004 akademik yılında eğitim-öğretime başlamıştır .

Okan Üniversitesi Hastanesi Genel müdür?

Hastanemizin Genel Müdürü Alper Tunga Demirarslan'ın konuşması ile başlayan toplantıda, Genel Müdür Yardımcısı Semra Baysan, tanıtım sunumumuz ile özel sigorta temsilcilerini kurumumuzla ilgili bilgilendirdi.

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan Kimdir?

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Okan Üniversitesi kurucusu Bekir Okan, 1950 yılında Gaziantep'de doğdu. Henüz 3 yaşındayken babasını kaybedince 11 yaşındayken buz satarak başladığı ticaret hayatından büyük başarılara imza attı. Daha 21 yaşındayken 1971 yılında Gaziantep'in ilk dershanesini kurdu.