CIA sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. CIA sınavı ne zaman?
  2. CIA sınavı kaç bölüm?
  3. CIA sertifikası ne işe yarar?
  4. CISA sınavı Türkçe mi?
  5. Crisc sertifikası nedir?

CIA sınavı ne zaman?

Program; 5-6- tarihlerinde Zoom Programı üzerinden online (çevrimiçi) olarak gerçekleştirilecektir. Uluslararası sertifika sahibi ve tecrübeli iç denetçilerimiz tarafından 3 (Üç) tam gün süreyle verilecek olan sertifika eğitimine ilişkin detaylar aşağıda belirtilmiştir.

CIA sınavı kaç bölüm?

2008 yılından itibaren CIA sertifikasyon sınavlarında, Bilgisayar Destekli Sınav (BDS) sistemi uygulamasına geçilmiştir. Sınavlar ülkemizde Türkçe olarak da yapılmakta ve 3 bölümden oluşmaktadır. Bölüm 1, 125 sorudan oluşmakta ve 2,5 saat ( 150 dakika ) sürmektedir.

CIA sertifikası ne işe yarar?

CIA Sertifikası (Certified Internal Auditor), merkezi ABD'de bulunan ve iç denetim alanında dünyanın önde gelen mesleki kuruluşu IIA (Institute of Internal Auditors) tarafından verilen, iç denetim, kurumsal yönetim ve risk yönetimi alanında uluslararası tanınırlığı olan bir profesyonel yetkinlik sertifikasıdır.

CISA sınavı Türkçe mi?

Sınav saat 10:00 başlıyor ve 4 saat sürüyor. Türkçe ve İngilizce girebiliyorsunuz.

Crisc sertifikası nedir?

GlobalKnowledge – SA Professional Services tarafından yapılan 15 Top-Paying IT Certifications for 2020 isimli araştırmaya göre ortalama maaşa göre en çok kazandıran sertifikalar kategorisinde dördüncü sırada yer alan CRISC sertifikası, risk uygulamalarını daha geniş kurumsal hedeflere ve stratejiye bağlamak isteyen ...