Magnofix nedir?

İçindekiler:

  1. Magnofix nedir?
  2. Çamaşır parfümü nedir?
  3. Nanotop nedir?
  4. Çamaşır Parfümü ne işe yarar?
  5. Çamaşır Parfümü kapsül nasıl kullanılır?
  6. Kurutma topu nedir?
  7. Beyaz sütyen nasil yikanir?
  8. Küçük sütyen topu ne işe yarar?
  9. Karbon nanotüpleri nedir Nanoteknolojide önemi nedir?
  10. Nanotüpler ne işe yarar?

Magnofix nedir?

Magnofix Manyetik Kireç Çözücü Yıkama Topu Almanya''Da Engel Şirketi Tarafından Üretilen Magnofix, Manyetik Yıkama Topu, Çamaşır Ve Bulaşık Makinelerinde Kireçtaşı Oluşumunu Engeller. Çamaşır Ve Bulaşık Makinelerinizi Korur, Ömrünü Uzatır.

Çamaşır parfümü nedir?

Çamaşırlarda uzun süre hoş bir koku bırakan Domol Çamaşır Parfümü, yıkanabilir kumaşlara oldukça hızlı bir şekilde nüfuz ederek ferahlık hissi sağlıyor. ... 15 kapsülden oluşan çamaşır parfümü suda hızlı bir şekilde çözünerek kumaş lifleri içerisine giriyor ve uzun süre kalıcı, taze bir koku deneyimi sunuyor.

Nanotop nedir?

Nanometre boyutundaki ölçeklerde karbon (C) atomlarından oluşan yapılar mevcuttur. ... Çeşitli büyüklüklerde karbon nanotopak üretimi de mümkündür. Karbon Nanotoplar. Karbon atomlarının kovalent bağ yaparak küremsi şekiller oluşturabileceği ilk defa 1966 yılında D.E.H. Jones tarafından ileri sürülmüştür.

Çamaşır Parfümü ne işe yarar?

Çamaşır ve oda parfümünü ister ortamınızın kötü kokusunu değiştirmek, ister çamaşırlarınızın her zaman güzel kokmasını sağlamak için kullanabilirsiniz. ... Bu parfümler size çamaşırlarınızın yeni yıkanmış hissini verecektir. Ayrıca ev ortamlarında perde koltuk gibi kumaş yüzeylerine de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Çamaşır Parfümü kapsül nasıl kullanılır?

Domol çamaşır parfümü kapsüllerinin kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Değerli parfüm içeren kapsüller suda hızla çözünerek tekstil liflerine kısa sürede nüfuz ederek, uzun süre kalıcı hoş bir koku deneyimi sunar. Domol çamaşır parfümü çamaşırlarınıza benzersiz bir tazelik verecektir.

Kurutma topu nedir?

Kurutma makinesine atılabilen tüm kumaşlar için uygun olan kurutma topları; kurutma süresini azaltıyor, enerji tasarrufu sağlıyor ve kırışıklıkları önlüyor. Toplar her kurutmada kullanılabilirken havlu ve bornozları yumuşatma etkisi gösteriyor, statik elektriği de azaltıyor.

Beyaz sütyen nasil yikanir?

İçiniz rahat etmiyorsa, 1 gece önceden deterjanlı ılık suya sütyeni basarak, sabah yıkamaya atabilirsiniz. Beyaz sütyenlerinizi yıkarken, kesinlikle çamaşır suyu kullanmamalısınız. Sütyenlerin kısa devirde yıkanması gerektiğinden, bu kısa sürede çamaşır suyu arınmayacak ve çamaşırlarınızı çok daha fazla yıpratacaktır.

Küçük sütyen topu ne işe yarar?

Welfare Sütyen Yıkama Topu Ne İşe Yarar ? ... Hassas kumaşlardan yapılmış sütyenlerin kumaşlarının yıkama esnasında zarar görmesini önler. Sütyenleri yıkama kurutma ve saklama sırasında korur. Sütyen kanca ve kopçalarının yıkama esnasında sütyene ve diğer çamaşırlara takılarak zarar vermesini engeller.

Karbon nanotüpleri nedir Nanoteknolojide önemi nedir?

Karbon nanotüpler (CNT-Carbones NanoTubes), malzeme biliminde ve nanoteknolojide pek çok alanda yeni bir çağ açmaktadır. ... Çelikten daha hafif ve sağlam nanotüpler sayesinde çok küçük boyutlarda elektronik cihazların üretilmesi mümkün olmaktadır.

Nanotüpler ne işe yarar?

Nanotüpler; esnek, dayanıklı ve güçlü. Ayrıca grafen yapısı sayesinde elektrik iletimi ve ısı yalıtımı konusunda mucizeler yaratıyor. ... Bu yeni malzeme sayesinde nanotüp, elektrik akımını kimyasal enerjiye dönüştürebiliyor. Tabi bu da onun yapay kas olarak kullanılabilir olmasını sağlıyor.