Atom içeceği ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Atom içeceği ne işe yarar?
  2. Hel dem atom çayı ne işe yarar?
  3. Atom Çayı nedir ne işe yarar?
  4. Furkan Çayı nelere iyi gelir?
  5. Papatya çayı kaç yaşa uygun?
  6. Urfa atom karışımı ne işe yarar?

Atom içeceği ne işe yarar?

Öksürüğe birebirdir. Bronşit hastalığının doğal ilacıdır. Bronşitten kaynaklanan iltihapları antibiyotiğe gerek kalmadan temizler. Gribe sebep olan virüslere karşı koruma sağlar.

Hel dem atom çayı ne işe yarar?

Atom çayında bulunan vitamin ve mineraller sayesinde kan dolaşımınız düzenlenir ve böylelikle ağrılarınızı dindirir. İçerisinde bulunan tarçın kan şekerini dengelerek ve açlık hissini bastırır. İçerisindeki zerdeçal ve zencefil yağ yakımını hızlandırır, metabolizmanızın hızını artırır.

Atom Çayı nedir ne işe yarar?

Soğuk algınlığının bitkisel tedavisinde tercih edilen atom çayı, birçok bitkiden hazırlanan şifalı bir içecektir. İçeriğinde yer alan bitkiler solunum yolunu açma ve boğaz ağrılarını hafifletme etkisine sahiptir.

Furkan Çayı nelere iyi gelir?

Furkan Bitki Çayı toplar damarlarda pıhtı yapmış kanın çözülmesine destek sağlayarak makat bölgesinin rahatlamasına ve hemoroid rahatsızlığının giderilmesine yardımcı olur. Aynı şekilde Varis hastalığı da bacaklarda bulunan toplar damarların tıkanması sonucu meydana gelir.

Papatya çayı kaç yaşa uygun?

PAPATYA: Mide kramplarına ve uykusuzluğa iyi gelen bir bitkidir. Rahatlatıcı etkisi vardır. Çocuklara 6. aydan sonra doktor önerisiyle günde 1-2 kere yarım fincan verilebilir.

Urfa atom karışımı ne işe yarar?

Urfa bölgesinde çok meşhur olan Doa Gurme atom karışım kalp ve damar sorunlarıyla mücadelede kullanılan bitkisel kökenli bir üründür. ... Doa Gurme atom karışım size doğal bir enerji kaynağı olarak kendinizi daha zinde hissetmenize ve birçok sağlık sorununa karşı bağışıklık kazanmanıza yardımcı olacaktır.