Moon Boot kar botu mu?

İçindekiler:

  1. Moon Boot kar botu mu?
  2. Moon Boot ne malı?
  3. Cool moon boot su geçirir mi?
  4. Moon bot nasıl temizlenir?
  5. Cool moon nedir?
  6. Cool Moon nasıl temizlenir?
  7. Cool Moon Ne kürkü?
  8. Deri Market cool moon orjinal mi?
  9. Pegia Türk markası mı?
  10. Derimarket hangi kargo?
  11. Botlar nasil yikanir?
  12. Marka Park sahibi kim?

Moon Boot kar botu mu?

Moon Boot Kalitesiyle Tanışın Bu retro görünümlü kadın ayakkabı modelleri tasarlamak ve geliştirmek için astronotların botlarının kendine has şekli ve teknolojisinden ilham alarak Moon Boot kar botu tasarladı.

Moon Boot ne malı?

Ayağı serin tutmasıyla ve estetik yapısıyla tercih edenlerin asla vazgeçemediği Moon boot kadın artık isim yapmış durumda. Çin malı fiyatı uygun olan ayakkabıların yanında bu kar botlarını bir giyen asla vazgeçemiyor. ... Moon kar botu, yağmurlu ve karlı havalarda en çok tercih edilen ayakkabılar listesinde başı çekiyor.

Cool moon boot su geçirir mi?

sıcacık ve yumuşacık.. su geçirmiyor. çok memnun kaldım. Kullanıcı bu ürünü Derimarket satıcısından aldı.

Moon bot nasıl temizlenir?

İp aksesuarlı kalın tabanlı siyah bot kar tanesi desenli olarak tasarlanmıştır. İç kısmı kışlık astar ile kaplıdır. Kalıbı standarttır. Moon Kısa Kar Tanesi Botunuzu nemli bir bez yardımıyla hafif dokunuşlarla temizleyebilirsiniz.

Cool moon nedir?

* Cool Moon kürklü kar botu, sahip olduğu doğal yünler sayesinde ayaklarınızı sıcak tutar ama terletmez. Nefes alabilirlik özelliği sayesinde koku ve bakteri oluşumunu önler. Yünün doğal olarak sahip olduğu lanolin maddesi sayesinde, ayağınızda oluşan kızarıklıkları ve tahrişleri iyileştirir.

Cool Moon nasıl temizlenir?

İç kısmı kışlık astar ile kaplıdır. Kalıbı standarttır. Moon Kısa Kar Tanesi Botunuzu nemli bir bez yardımıyla hafif dokunuşlarla temizleyebilirsiniz.

Cool Moon Ne kürkü?

İçi gerçek kürkten ve dışı cavallino derisinden üretilen Cool Moon kar botu modeli ayakları bileklere kadar sararken sert kış soğuklarına karşı koruyor. Bu zarif ve hoş görünümlü Cool Moon botları dört mevsim kullanılabilen yapısı ile oldukça kullanışlıdır.

Deri Market cool moon orjinal mi?

Kalite ve güvenceyi garanti eden Derimarket, Cool Moon kar botu modellerini %100 hakiki deri ve kürkten el işçiliği ile premium kalitede üretmektedir.

Pegia Türk markası mı?

Son dönemde İtalya'da üretilen Türk markası Pegia'nın tüm lisans haklarını satın aldıklarını anlatan Marka Park Genel Müdürü Özer, bir Türk markası olarak ilk önce İtalya pazarında boy göstermek istediklerini belirtti.

Derimarket hangi kargo?

Tüm yurtiçi gönderilerimiz Aras kargo ile yapılmaktadır.

Botlar nasil yikanir?

Nemli bezle silme işlemi, botun üzerindeki toz, kir ya da kurumuş çamurdan kurtulmanıza olanak tanır. Botunuzun ilk temizliğini yaptıktan sonra bot temizleme spreyi ile asıl temizliğe geçebilirsiniz. Bot temizleme spreyini temiz ve kuru bir beze sıkın ve botunuzu yavaşça silin.

Marka Park sahibi kim?

Nisan 2016'da yapılan operasyonla Deriden'in yönetim kurulu başkanlığına Gürkal Celal Özer otururken, şirketin merkezinin de Marka Park merkezine taşınmasına karar verildi. Kulislerde artık Deriden'de tek pay sahibinin Marka Park'ın sahibi Gürkal Celal Özer olduğu söyleniyor.