Türkiye Yunanistan otobüsle kaç saat?

İçindekiler:

  1. Türkiye Yunanistan otobüsle kaç saat?
  2. Istanbuldan Yunanistana otobüsle nasıl gidilir?
  3. Istanbul Yunanistan nasıl gidilir?
  4. Edirneden yunanistana nasil gidilir?
  5. Otobüs parası ne kadar 2021?

Türkiye Yunanistan otobüsle kaç saat?

İstanbul - Selanik (Yunanistan) arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 14 saat sürmektedir.

Istanbuldan Yunanistana otobüsle nasıl gidilir?

Türkiye'den Yunanistan'a karayolunu kullanarak seyahat edilebilmektedir. İstanbul'dan Selanik şehrine karayolu üzerinden yaklaşık 10 saat süren yolculuğun sonunda ulaşılabilmektedir. İstanbul'dan gerçekleştirilen otobüs seyahatleri Tekirdağ, Keşan ve İpsala güzergahları üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Istanbul Yunanistan nasıl gidilir?

Türkiye'den Yunanistan'a kara, deniz ve hava yolu ile gidilebilir. Uçak firmalarının İstanbul'dan Atina'ya doğrudan seferleri mevcuttur ve yolculuk yaklaşık 1,5 saat sürer. İzmir'den Atina'ya ise ortalama yarım saatte gidebilirsiniz.

Edirneden yunanistana nasil gidilir?

Edirne şehir merkezinden EO51 kara yolu üzerinden otobüslerle ya da kendi aracınızla yaklaşık olarak 113 km sonra yani 1 saat 50 dakika sonra İpsala sınır kapısına varabilirsiniz. Sınır geçtikten sonra Yunanistan'ın Selanik şehrine kadar gidip mola verebilirsiniz.

Otobüs parası ne kadar 2021?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.