Metro Market kart ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Metro Market kart ne işe yarar?
  2. Metro markette hangi kartlar geçerli?
  3. Metro Alışveriş Merkezi bayramda açık mı?
  4. Multinet metro markette geçer mi?
  5. Metro kart nerelerde kullanılır?

Metro Market kart ne işe yarar?

Metro Club Kart, mağazalarımızda geçerli olan, size özel ödeme vadeleri sağlayan ticari bir kart. Kartımız, gıda ve gıda dışı tüm alışverişlerinizde “sıfır faizle taksitli alışveriş” imkânı sunuyor. Metro Club Kart ile yıl boyunca hediye ürün kampanyalarını takip edebilir ve fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

Metro markette hangi kartlar geçerli?

  • Metro Club Kart. Metro Club Kart, mağazalarımızda geçerli olan, size özel ödeme vadeleri sağlayan ticari bir kart. ...
  • Metro Kredili Kart. ...
  • Doğrudan Tahsilât Sistemi. ...
  • Ticket Plus Üye İşyeri Alışveriş Kartı

Metro Alışveriş Merkezi bayramda açık mı?

metro market bayramda açık mı Haberi Metro, hafta içi her gün saat 07::30 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. ... Bayramın diğer günleri ise 11:15 ile 19:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Multinet metro markette geçer mi?

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up'ın Metro Türkiye ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Multinet Up'ın geniş tedarik zinciri MultiAvantaj 24 Mayıs itibariyle artık tüm Metro mağazalarında geçerli.

Metro kart nerelerde kullanılır?

Metropol kartın kullanımı, yemek kartı olarak nitelendirilmektedir. Firmalar tarafından çalışanlarına verilen metropol kartlar, online ortamlarda yapılan harcamalara da uygun bulunmaktadır. Metropol kart ile mağazalarda, restoranlarda, kafelerde ya da farklı alanlarda harcama yapılabilir.