KYK yurt ücretine yemek dahil mi?

İçindekiler:

  1. KYK yurt ücretine yemek dahil mi?
  2. KYK Yurt yemek veriyor mu?
  3. KYK Yurt yemek fişi ne kadar?
  4. KYK yemek yardımı ne kadar?
  5. KYK yazın yemek veriyor mu?
  6. KYK beslenme yardımı kimlere verilir?
  7. Yazın KYK yurdunda kalınır mı?

KYK yurt ücretine yemek dahil mi?

İşte, KYK yurtlarında yemek ücreti ve desteği hakkında bilgiler. KYK yurtlarında barınan öğrencilerin sağlıklı, dengeli ve ucuz beslenebilmeleri için lokanta-kantin hizmet yerleri bulunmaktadır. ... Öğrencilere günlük sabah kahvaltısı için 6, akşam yemeği için de 13 TL olmak üzere toplam 19 TL beslenme yardımı yapılıyor.

KYK Yurt yemek veriyor mu?

Öğrencilerimize yemekler çoktan seçmeli olarak verilmektedir. Yurtlarımızda barınan öğrencilere yapılan günlük beslenme yardımı; 2020-2021 öğretim dönemi için tarihinden itibaren sabah kahvaltısı yardımı 5,00 TL, akşam yemeği yardımı ise 11,00 TL olmak üzere toplam 16,00 TL olarak uygulanmaktadır.

KYK Yurt yemek fişi ne kadar?

KYK yurtları kahvaltı ve akşam yemeği kaç para? KYK yurtlarında kalan öğrencilere yapılan günlük beslenme yardımı; 2020-2021 öğretim dönemi için tarihinden itibaren sabah kahvaltısı yardımı 5,00 TL, akşam yemeği yardımı ise 11,00 TL olmak üzere toplam 16,00 TL olarak uygulanmaktadır.

KYK yemek yardımı ne kadar?

KYK yurtlarında barınan öğrencilerin sağlıklı, dengeli ve ucuz beslenebilmeleri için lokanta-kantin hizmet yerleri bulunmaktadır. ... Öğrencilere günlük sabah kahvaltısı için 6, akşam yemeği için de 13 TL olmak üzere toplam 19 TL beslenme yardımı yapılıyor.

KYK yazın yemek veriyor mu?

Yaz okulu zamanında KYK'da yemek çıkarılmıyor. Ancak yazın yurtta kalmasak bile yurt ücretini ödüyoruz. ... Yada yazın kalmadığımız zamanlar ödeme yapmayalım veyahutta daha az bir miktar ödeyelim ki yemek paramız çıksın.

KYK beslenme yardımı kimlere verilir?

Devlet, KYK yurtlarında kalan her öğrenciye kahvaltı ve akşam yemeği için günlük yemek yardımı yapmaktadır. Beslenme yardımı miktarını aşacak şekilde yemek almanız durumunda üstünü nakit olarak ödemeniz gerekiyor.

Yazın KYK yurdunda kalınır mı?

KYK yaz aylarında nöbetçi yurtları açık tutmaktadır. Yaz okuluna ve ya büte kalan öğrenciler ile yabancı öğrencilerin barınabilmesi için yurtlar açık tutulmaktadır. Staj öğrencileri de nöbetçi yurtlarda kalabilmektedir.