Microsoft yazılım Uzmanlığı sertifikası nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Microsoft yazılım Uzmanlığı sertifikası nasıl alınır?
  2. Yazılım Uzmanlığı Kursu nedir?
  3. Yazılım uzmanı olmak için ne yapılmalı?
  4. Yazılım uzmanı ne iş yapar?
  5. Microsoft Office sertifikası nasıl alınır?
  6. Yazılım uzmanı nerede çalışır?
  7. Yazılım ne işi yapar?
  8. MCT sertifikası nasıl alınır?
  9. Ofis Programları Kullanımı Kursu ne işe yarar?
  10. Microsoft Office Sertifikası ne işe yarar?
  11. Yazılım Geliştirme ne kadar maaş alır?

Microsoft yazılım Uzmanlığı sertifikası nasıl alınır?

Microsoft yazılım uzmanlığı sertifikası, bir sınav sonrasında başarılı olan kişilere verilir. Bilgisayar ekranı üzerinden bu sınan yapılır. En az 40 en çok 45 soru vardır. En yüksek puan 1000 olarak belirlenmiştir. 700 puan ve üstü olan kişi, sınavda başarılı kabul edilir.

Yazılım Uzmanlığı Kursu nedir?

NET ile yazılım geliştirmeyi sağlayan, veritabanı ve web uygulamaları geliştirebileceğiniz uzmanlık eğitimidir. Bu program sürecinde dünyada en yaygın olarak tercih edilen programlama dillerinden C# programlama dilini, web yazılım geliştirme frameworklerini ve ASP.NET MVC ve ASP.NET Core alanlarında uzmanlaşacaksınız.

Yazılım uzmanı olmak için ne yapılmalı?

Yazılım geliştirme uzmanı olabilmek için adaylarda aranan öncelikli şartlar, üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya bilişim programlarının verildiği bölümlerden eğitim almış olmaktır. Ancak İstatistik, Matematik gibi bölümlerden mezun olanlar da yazılım geliştirme uzmanı olabilmektedir.

Yazılım uzmanı ne iş yapar?

Bilgisayar programlarının ve elektronik cihazların harekete geçmesini sağlayan yazılımları üreten yazılım uzmanlarının başlıca görevleri şunlardır: Mobil cihazlarda, bilgisayarda ya da yazılım kullanılan farklı ortam içerisinde sistem geliştirmek, ... Yazılımların hatasız çalışması için çözümler üretmek.

Microsoft Office sertifikası nasıl alınır?

Eğitim sonunda 10 sorudan oluşan 10 dakika süre sınırı bulunan online sınav uygulanmaktadır. Konuları tamamladıktan sonra sınav otomatik olarak karşınıza çıkmaktadır. Sertifika sınavını 100 üzerinden en az 60 alarak başarıyla tamamlayan kişilere Microsoft Office Belgesi (katılım sertifikası) verilmektedir.

Yazılım uzmanı nerede çalışır?

Yazılım Mühendisi nerede çalışır? Yazılım mühendisliği bölümü mezunları bilgisayar sistemlerinin kullanıldığı, geliştirildiği her sektörde çalışabilirler. Bankacılık, telekomünikasyon, otomotiv, hastane vb. sektörler bir yazılım mühendisinin çalışabileceği sektörlere örnek verilebilir.

Yazılım ne işi yapar?

Bilgisayar programlarının ve elektronik cihazların harekete geçmesini sağlayan yazılımları üreten yazılım uzmanlarının başlıca görevleri şunlardır: Mobil cihazlarda, bilgisayarda ya da yazılım kullanılan farklı ortam içerisinde sistem geliştirmek, ... Yazılımların hatasız çalışması için çözümler üretmek.

MCT sertifikası nasıl alınır?

Microsoft Certified Trainer (MCT) Microsoft ürünlerinin eğitimlerini vermeye yetkin kişilerdir. MCT olabilmek için Microsoft ürünlerinde En az 1 Sertifikaya sahip olmanız gerekir. Bu da sizin MCP yani yeni adı ile MCTS olmanızı gerektirir.

Ofis Programları Kullanımı Kursu ne işe yarar?

Yaşamın her alanında ofis programları kursu çok önemli ayrıcalıklar sağlar. Hem bireysel açıdan hem de kurumsal kapsamda ve iş amaçlı etkin çözüm yöntemleri sağlamaktadır. Bu çözümleri daha kolay hale getirmek ve kariyer hedefine ulaşabilmek konusunda excel bir avantaj sunar.

Microsoft Office Sertifikası ne işe yarar?

Bu eğitim, kamu ve özel sektör tarafından istenen temel ve ileri düzey bilgi teknolojileri konuları ile uygulamalı Microsoft Office 2016 Word, Excel ve Powerpoint programlarını kapsamaktadır. Kamuda görevde yükselmede istenilen bu sertifika aynı zamanda birçok alanda başvuru sırasında zorunlu tutulmaktadır.

Yazılım Geliştirme ne kadar maaş alır?

Tecrübeye göre maaş ortalamaları ise şu şekilde gerçekleşti: 0-2 yıl: 4.939,70 TL. 2-4 yıl: 7.815 TL. 4-6 yıl: 10.509 TL.