Yüz için hangi lazer epilasyon?

İçindekiler:

  1. Yüz için hangi lazer epilasyon?
  2. Lazerden kaç saat sonra yüz yıkanır?
  3. Tüyler alındıktan sonra ne sürülmeli?
  4. Lazerden kaç saat sonra duşa girilir?
  5. Lazer yaptıktan sonra banyo yapılır mı?

Yüz için hangi lazer epilasyon?

Yüz bölgesi için en çok tercih edilen lazer cihazı “diode lazer”dir. Fakat tüy yapısı, ten rengi ve hormonel yapı kişiden kişiye değişeceği için diğer lazer cihazları da kullanılabilir. Koyu renkli ve kalın kıllarda “alexandrite lazer”, açık renkli ve zayıf yapılı kıllar için ise “NdYag lazer” kullanılmaktadır.

Lazerden kaç saat sonra yüz yıkanır?

İşlemden en az 8 saat sonra ılık ya da soğuk su ile duş almak rahatlatıcı olmasının yanı sıra cildinizin zarar görmesini de engeller. Lazer epilasyon seansları arasında agresif ve kimyasal cilt bakımlarından uzak durulmalıdır.

Tüyler alındıktan sonra ne sürülmeli?

2. Lazer epilasyondan sonra oluşan kızarıklık, kaşıntı ve kabarcıklar için hekimin önereceği yatıştırıcı kremler kullanarak cildin rahatlaması sağlanabilir. 3. Lazer epiasyondan sonra ciltte bir miktar kuruluk olması normaldir. Uygun bir nemlendirici kullanarak cildi nemlendirmek gerekir.

Lazerden kaç saat sonra duşa girilir?

Lazer epilasyon işlemlerinden hemen sonra duş alırken sıcak su kullanmak cildinizi tahriş edebilir. İşlemden en az 8 saat sonra ılık ya da soğuk su ile duş almak rahatlatıcı olmasının yanı sıra cildinizin zarar görmesini de engeller.

Lazer yaptıktan sonra banyo yapılır mı?

2. Lazer Epilasyondan sonra ılık bir duş alınabilir. Ancak lazer uygulanan bölgeye 1 hafta süreyle kese , peeling gibi cildi tahriş edecek uygulamalar yapmamalısınız. 3. Lazer Epilasyon uygulanan bölgede kişinin cilt hassasiyetine bağlı olmak üzere 1 saat ile birkaç gün sürecek kızarıklık olması normaldir.