Istanbul Sanayi mahallesi nereye bağlı?

İçindekiler:

  1. Istanbul Sanayi mahallesi nereye bağlı?
  2. 4 Levent sanayi mahallesi nereye bağlı?
  3. Istanbul Yeşilce nerede?
  4. Istanbul Çeliktepe Mahallesi nereye bağlı?
  5. Yeşilce Mahallesi hangi semtte?
  6. Ortabayır mahallesi nereye bağlı?
  7. Kağıthane Çağlayan Mahallesi nasıl bir yer?
  8. Istanbul Kağıthane hangi semtte?

Istanbul Sanayi mahallesi nereye bağlı?

Sanayi Mahallesi 41.090641 enlem ve 28.998163 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Sanayi Mh. ve Kağıthane ilçesine bağlıdır. Sanayi Mahallesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Sanayi Mahallesi GPS koordinatları 41° 5´ 26.3076" ve 28° 59´ 53.3868".

4 Levent sanayi mahallesi nereye bağlı?

sorusunu sizler için yanıtladık. 4. Levent, Beşiktaş Belediyesi'ne bağlı bir mahalledir. Levent semti, Büyükdere Caddesi, Çeliktepe, Gültepe, Etiler, Akatlar, Levazım mahalleleri ve Maslak semti ile çevrilidir.

Istanbul Yeşilce nerede?

Yeşilce, İstanbul ilinin Kâğıthane ilçesine bağlı bir mahalledir.

Istanbul Çeliktepe Mahallesi nereye bağlı?

Çeliktepe, Kâğıthane
Çeliktepe
BölgeMarmara
İlİstanbul
İlçeKâğıthane
Nüfus (2015)
7 satır daha

Yeşilce Mahallesi hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Yeşilce Mh. ve Kağıthane ilçesine bağlıdır. Yeşilce Mahallesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Ortabayır mahallesi nereye bağlı?

Semt/Mahalle olarak Ortabayır Mh. ve Kağıthane ilçesine bağlıdır. Ortabayır Mahallesi haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Ortabayır Mahallesi posta kodu 34400.

Kağıthane Çağlayan Mahallesi nasıl bir yer?

Çağlayan. Kağıthane ilçesinin merkezine oldukça yakın bir konumda yer alan Çağlayan semti, Mecidiyeköy ve Okmeydanı gibi merkezi bölgelere de yakındır. Dar ve uzun yokuşları ile de tanınan Çağlayan, genellikle orta sınıfın yaşadığı bir semttir. Semtte, ulaşım bağlantıları oldukça fazladır.

Istanbul Kağıthane hangi semtte?

Kağıthane ilçesi İstanbul'un Şişli ilçesinin Merkez Bucağı'na bağlı köy statüsündeyken, 8 Temmuz 1987 Tarih ve 19507 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan 3392 sayılı Kanunla Şişli ilçesinden ayrılarak müstakil bir ilçe olarak kurulmuştur.