Yakici Sir kac sayfa?

İçindekiler:

  1. Yakici Sir kac sayfa?
  2. Yakıcı Sır neyi anlatıyor?
  3. Yakıcı Sır nasıl bir kitap?
  4. Amok koşucusu kaç sayfa?
  5. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu kaç sayfa?
  6. Ay ışığı sokağı ne anlatıyor?
  7. Amok hastalığı ne demek?
  8. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu neyi anlatıyor?
  9. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu hikaye mi?
  10. Ay ışığı Sokağı Hangi tür?
  11. Amok koşucusu ne denir?
  12. Amok ne anlama gelir?

Yakici Sir kac sayfa?

Yakıcı Sır
Çevirmen:İlknur İgan
Orijinal Adı:Brennendes Geheimnis
ISBN:9786053325536
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:96
4 satır daha

Yakıcı Sır neyi anlatıyor?

Yakıcı Sır Kitap Açıklaması Kısa bir tatil için Avusturya Alplerine giden bir baron, zamanını zararsız bir flörtle renklendirmenin yollarını aramaktadır. Kendine fazlasıyla güvenen ve gönül maceralarına her zaman açık olan bu müzmin kadın avcısı, kısa sürede kendisine bir av bulmakta hiç zorlanmayacaktır.

Yakıcı Sır nasıl bir kitap?

stefan zweig'in beğenmediğim tek kitabıdır. yazarın satranç, korku ve olağanüstü bir gece'den sonra okuduğum ve satranç'tan sonra en sevdiğim romanı. küçük bir erkek çocuğun gözünden flörtöz yetişkinlerin dünyasının anlaşılmazlığı üzerine hem ilginç hem de zaman zaman eğlenceli bir roman.

Amok koşucusu kaç sayfa?

Amok Koşucusu
Çevirmen:Nafer Ermiş
ISBN:9786053329053
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:64
Cilt Tipi:Karton Kapak
4 satır daha

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu kaç sayfa?

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu (Karton Kapak)
Çevirmen:Ahmet Cemal
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:68
Cilt Tipi:Karton Kapak
Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı
3 satır daha

Ay ışığı sokağı ne anlatıyor?

Fransa'nın bir liman kentinin denizci mahallesinde gezinirken duyduğu arya söyleyen sesi izleyerek tanımadığı insanların marazi hayatlarına dalan bir gezgin; patronuna kölece bağlılığı yüzünden korkunç bir eyleme sürüklenen karanlık, itici ve yabani bir hizmetçi; 1810 yılında İspanya'daki savaşta yaralanan, düşman bir ...

Amok hastalığı ne demek?

Psikiyatrik bir hastalık olan Amok hastalığı, bireylerde ani şekilde gelişerek bir anda alevlenen bir tür bilinç kaybı ve cinnet geçime durumunu ifade eder.

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu neyi anlatıyor?

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu en tanınmış novellalarından. Bu mektup, çocukluğundan beri aşık olduğu bir adama, kadın tarafından yazılan ve bu aşkın hikayesinin anlatıldığı bir mektuptur. Mektubun akışında, bir yandan kadının hayatındaki dönüşümleri, bir yandan adamın bu hayattaki yerini sorgular okur.

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu hikaye mi?

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu (Almanca: Brief einer Unbekannten), ilk kez 1922'de yayınlanan, Stefan Zweig tarafından yazılan uzun öykü. ... Öyküde aşkın psikolojik çözümlemesini kadının iç dünyasından yola çıkarak yapan Zweig aynı zamanda, mutlak aşkı sorgulatıyor.

Ay ışığı Sokağı Hangi tür?

Tarihî Kurgu Ay Işığı Sokağı/Türler

Amok koşucusu ne denir?

Bir çoğumuzun hayatına Stefan Zweig ile birlikte giren Amok Koşucusu terimi 1922 yılında yazılmış ve günümüzde hala çok satan kitaplar arasında yer alan Zweig kitabının adıdır. Orijinal adı Der Amokläufer olan, farklı dillerde çevirisi sadece Amok olan Türkçe çevirisinde ise Amok Koşucusu olarak kullanılmıştır.

Amok ne anlama gelir?

Amok kelime anlamı olarak gözü kara, hiddetle saldıran ve öldüren anlamına gelir. Güneydoğu Asya bölgesinde ve bu bölge kültüründe "cinnet" hâlini ifade etmek için kullanılır. Kavram, Filipinler'de ise "juramentado" kelimesiyle bilinir. Cinnet hâli ise, sonuçlarını hesap edemeden şiddet kullanma durumudur.