Lazer Yanigi gecer mi?

İçindekiler:

  1. Lazer Yanigi gecer mi?
  2. Lazer sonrası tüyler nasıl dökülür?
  3. Lazer ilk seansta ne kadar dökülür?
  4. Lazerden sonra kaç gün içinde tüyler dökülür?

Lazer Yanigi gecer mi?

Lazer yanıklarında normal yanık tedavisi uygulanması gerekir. Yanıkların iyileşmesinde yanığın derecesi de önemlidir. Hafif yanıklar daha çabuk iyileşirken 2.derece yanıkların iyileşmesi 3-4 hafta sürebilir, iz kalabilir. Bu nedenle mutlaka bir dermatoloğa gitmenizi öneririz.

Lazer sonrası tüyler nasıl dökülür?

Lazer epilasyon seansından sonra büyüyen tüyler 2-3 hafta içinde kendiliğinden dökülür. Bu süre zarfında dökülmeyen tüyler için uygulama yaptırdığınız klinik ile temasa geçebilirsiniz. Uzayan tüylerden rahatsız olduğunuzu belirtip, kontrol seansı talep edebilirsiniz.

Lazer ilk seansta ne kadar dökülür?

Lazer epilasyonun ilk seansından sonra dökülmeler beklenir ve görülür. İlk seans sonrası dökülmeler 3 haftayı bulabileceği gibi 1 hafta içinde dökülmelerin olması beklenmektedir. İlk seans sonrasında olan dökülmeler bir an da tüm vücuttaki istenmeyen tüylerin dökülmesi şeklinde gerçekleşmez.

Lazerden sonra kaç gün içinde tüyler dökülür?

Bu kıllar ortalama 15-20 gün içerisinde kendiliğinden dökülür. Dökülme süreci tamamlandıktan sonra o bölgede 4-6 hafta süreyle yeni tüy/kıl çıkmaz. Yeni tüyler çıktığı zaman ise yeni seans zamanı gelmiş demektir. Bu süre yüz bölgesinin lazer epilasyonu için 4-5 haftadır.