Öğrenci kartına vize ne demek?

İçindekiler:

  1. Öğrenci kartına vize ne demek?
  2. Antalya kart vize nasıl yaptırılır?
  3. Öğrenci Kartı vize tarihi geçerse ne olur?
  4. Öğrenci kartı Antalya ne kadar?
  5. Öğrenci Kartı vize Yenileme nerede yapılır?

Öğrenci kartına vize ne demek?

Vize talep eden ülkelerde yurt dışı eğitimi yapmayı düşünen öğrenciler de vize almak ile mükelleftir. Dil kursuna, Erasmus'a ya da bunlar gibi akademik anlamda yurt dışına çıkmak isteyen öğrencilerin başvurduğu vize türüne öğrenci vizesi denmektedir.

Antalya kart vize nasıl yaptırılır?

Öğrenci vize işlemleri dolum noktalarından (tramvay gişeleri ve dolum bayileri) dolum yapıldığı esnada sistemimiz üzerinden otomatik olarak yapılacaktır. Kartların vize tarihlerinin kontrolü kart sahibinin sorumluluğundadır.

Öğrenci Kartı vize tarihi geçerse ne olur?

Kartınızın son vize tarihinden önce güncelleme işlemi yapılmazsa kartınız bloke olacaktır veya tam tarifeye geçecektir. Güncelleme tarihlerinde şehir dışında bulunmanız durumunda kartınızı güncelleme hakkınız 5 yıla kadar devam edecektir.

Öğrenci kartı Antalya ne kadar?

Antalya'da zamlı tarife ile daha önce 3,20 lira olan tam ücret 3,65 liraya, 2,70 lira olan emekli 3,15 liraya, 2,70 lira olan öğretmen 3,15 liraya, 1,80 olan öğrenci biniş ücreti ise 2,20 liraya yükseltilecek.

Öğrenci Kartı vize Yenileme nerede yapılır?

Yapılacak olan vize işlemlerinin geçerlilik süresi tarihi olup vatandaşlarımız, öğrenci kart vize işlemlerini tarihine kadar Metro ve ANKARAY istasyonlarında bulunan Smart ve Mini bankolardan ücretsiz olarak yapabileceklerdir.