4DX sinema nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. 4DX sinema nasıl oluyor?
  2. 4DX sinema Türkiye'de var mı?
  3. Cinemaximum Home IMAX nedir?
  4. 4DX sinema Türkiye'de nerede?
  5. 4DX sinema Türkiye'de nerelerde var?
  6. Cinemaximum Sweetbox nedir?
  7. IMAX özelliği nedir?
  8. Cinemaximum Gold Class Nedir?
  9. Sinema skybox nedir?
  10. Sky Box Nedir?

4DX sinema nasıl oluyor?

Türkiye'deki sinema salonlarına 3D IMAX teknolojisinden sonra 4DX teknolojisi de geliyor. ... 4DX teknolojisi seyircilere filmlerde hareket, titreşim, su, rüzgar, ışıklandırma, koku ve daha fazlasını sinemaseverlere hissettiriyor. Başka bir deyişle sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor.

4DX sinema Türkiye'de var mı?

CJ 4DPLEX tarafından geliştirilen 4DX teknolojisi, uzun metrajlı filmlere yönelik dünyanın ilk 4D teknolojisi tabanlı sineması olarak dikkat çekmesiyle birlikte; hareket, titreşim, su, rüzgar, aydınlatma, koku ve diğer unsurları kullanarak sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor. 4DX'in ...

Cinemaximum Home IMAX nedir?

IMAX Sinema Sistemi IMAX salonlarının eşsiz geometrik yapısı; gerçek hayattakinden daha büyük kristal netliğindeki 3 boyutlu görüntüler ve IMAX'e özel dijital ses sistemi ile birleşerek kendini adeta filmin içinde hissetmeni sağlar.

4DX sinema Türkiye'de nerede?

4DX teknolojisini Cinemaximum Marmara Forum, Cinemaximum Panora, Cinemaximum Emaar Square Mall, Cinemaximum İstinye Park ve Cinemaximum Maltepe Piazza sinemalarımızda deneyimleyebilirsiniz.

4DX sinema Türkiye'de nerelerde var?

4DX teknolojisini Cinemaximum Marmara Forum, Cinemaximum Panora, Cinemaximum Emaar Square Mall, Cinemaximum İstinye Park ve Cinemaximum Maltepe Piazza sinemalarımızda deneyimleyebilirsiniz.

Cinemaximum Sweetbox nedir?

Sweetbox koltuklarda, sevdiğinizle birlikte kendinizi gerçekten bir çikolata veya şekerleme kutusundaymışsınız gibi hissediyorsunuz. Bir sinema salonunda ama baş başa film izleme keyfi bir de Cinemaximum'un ileri teknoloji film sunumu ile birleşince salondan hiç çıkmadan üst üste film seyretmek kaçınılmaz oluyor.

IMAX özelliği nedir?

IMAX (Image Maximum) yüksek boyutta ve netlikte görüntü kapasitesine sahip olan bir film gösterim sistemidir. Kanadalı bir eğlence teknolojisi firması olan IMAX Corporation tarafından bulunmuş ve geliştirilmiştir. ... Görüntüye 6 kanallı dijital surround ses sistemi eşlik etmektedir.

Cinemaximum Gold Class Nedir?

Geniş ve yatabilen koltuklarıyla bambaşka bir konfor sunan Gold Class, sinemaseverleri bekliyor. Gold Class salonlarının kendine ait ayrı bir fuaye alanı var. Dileyen misafirlerimiz için telefon şarj ünitesi bulunan salondaki rahat koltuklar konforda sınırı bir üst seviyeye taşıyor.

Sinema skybox nedir?

Skybox, iki kişilik locaların olduğu bir salon çeşididir. Localar, salonun yukarısına konumlandırılmış. Balkon benzeri ancak camla kapalı bir yerden izliyorsunuz. Her locaya özel ses sistemi var.

Sky Box Nedir?

2 gün önce Skybox, iki kişilik locaların olduğu bir salon çeşididir. Localar, salonun yukarısına konumlandırılmış. Balkon benzeri ancak camla kapalı bir yerden izliyorsunuz.