THY ic hatlarda yemek veriyor mu?

İçindekiler:

  1. THY ic hatlarda yemek veriyor mu?
  2. Türk Hava Yollarında alkol var mı?
  3. Uçaklarda yemek servisi var mı?
  4. Uçaklarda yemek servisi başladı mı?
  5. Uçaklarda ikram başladı mı?
  6. THY ikram başladı mı?

THY ic hatlarda yemek veriyor mu?

Türk Hava Yolları çarşamba gününden itibaren iç hatlarda ikram vermeye başlayacak. İkramlar Kovid-19 önlemleri çerçevesinde durdurulmuştu. Türk Hava Yolları (THY) dış hatlardan sonra yurt içi uçuşlarındaki ikram servisini başlatacağını duyurdu.

Türk Hava Yollarında alkol var mı?

Ekonomi sınıfında bulunan yolculara alkol servisi de yapılmayacak. Cam ve porselen bardakların kaldırıldığı uçaklarda menü kartları da dağıtılmayacak. Uçaklarda hijyen uzmanı ekip de bulunacak. Bu ekip servisin hiçbir aşamasına dahil olmazken, tüm uçuş boyunca temizlik ve hijyenini sağlayacak.

Uçaklarda yemek servisi var mı?

Uçaklarda açık yiyecek ve içecek olmayacak. ... Yolcular kendi aralarında anlaşarak, maskeyi çıkarıp sırayla yemek yiyecek.

Uçaklarda yemek servisi başladı mı?

Türk Hava Yolları dış hatlarda ikram servislerine 18 Haziran 2021 tarihi itibarı ile başladı. İkram servisinin başladığını Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya hesabından duyurdu. Ekşi, mesajında “Uçakta ikramları özlediniz değil mi?

Uçaklarda ikram başladı mı?

Dünya genelinde aşılanan insan sayısının artması, yurt dışı rotalardaki uygulamalar ve en önemlisi sizin taleplerinizi dikkate alarak 18 Haziran'dan itibaren tüm yurt dışı uçuşlarında ikram vermeye başlıyoruz.''

THY ikram başladı mı?

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, yolcuların ve uçuş ekiplerinin seyahat sağlığını korumak amacıyla 25 Ağustos 2020'de durdurulan ikramlar dünya çapında artan aşılama sayısı ve alınan tedbirlerin etkisiyle yolcular ile yeniden buluşacak.