VOD kanal ne demek?

İçindekiler:

  1. VOD kanal ne demek?
  2. VOD Service nedir?
  3. VOD desteği nedir?
  4. VOD açılımı nedir?
  5. VOD Arşivi nedir?

VOD kanal ne demek?

dijital yayıncılıkta kullanılabilen yeni bir sistem. istediğiniz filmi, istediğiniz bir zamanda çağırıp izleyebilme olanağı sağlıyor. kanalın programına bağımlı olmak zorunda kalmıyorsunuz. ayda birkac dolar fazla odeyerek 30+ filme istediginiz anda erisim imkani elde ediyorsunuz. ...

VOD Service nedir?

VOD (Video On Demand) Yayın akışlı modellerin tümü, “isteğe bağlı video” için kullanılan “VOD (Video on Demand)” terimini içerir. Tipik bir VOD servisi, kullanıcıların büyük bir video koleksiyonundan herhangi birini, istedikleri cihaz üzerinden, istediği yer ve zamanda oynatması anlamına gelir.

VOD desteği nedir?

b. VOD (Vide on Demand): İsteğe bağlı yayındaysa dijital kopyaya son kullanıcı tarafından sahip olunmaz; eser süresiz şekilde lisanslanamaz. Ancak talebe bağlı olarak seçilen içerik yükleme veya streaming yapılarak internete bağlı olan cihaza indirilmektedir.

VOD açılımı nedir?

Uzun zamandan sonra size iptv ve vod (Video on Demand - Talep Üzerine Görüntü) bilgilerini içeren yazımı paylaşacağım.

VOD Arşivi nedir?

VOD, gerçek zamanlı video anlamına gelen İngilizce “Video on Demand” terimidir. Hani uzun yol otobüslerinde seyahat ederken televizyonlardan seçerek izlediğimiz filmler vod arşivinden çekilmektedir.